Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Hatta batsınlar diye özellikle satışın bokunu çıkarabilirler.
    dolarda terste kalanlar hisse satarsa endekste bugün tatsız olur gibi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. politika %14
    gösterge %22
    TL mevduat %sonsuz

3. ülkenin ayarı yok, borsada önce shortçuları sonra longçuları hallettiler, dövizde de önce shortçuları şimdi longçuları. daha vob açılınca olacakları izleyelim. dövizin son 1 aydaki artışı nasıl sağlıksızsa bu düşüş de sağlıklı değil. Ticaretin tek istediği şey stabilite

4. De hani dolarcılar)) 11 liradan dolar satıyorlar almaya eliniz gidiyor mu? Haaaaaahahahahha ))))

5. Muhtemmelen kasasi dolar dolu denen sirketlere cakarlar. Bankalarda sert yukari hareket olur. Yan kagitlara gecis baslar. Cok garip bir seans olacak.

VİOP işlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli işlem sözleşmeleri ile Gram/TL altın vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan %10 oranındaki alt fiyat limiti oranları bugün için %80'e çıkarılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Bu arada araba toplayan galericiler iyi patladı, sarı sitenin uygulama çöktü
    Stokçuluk yapıp milleti öpecek sonrada parayı pavyonda ezeceklerdi dimi? Beter olsunlar bir gram üzülmedim.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    De hani dolarcılar)) 11 liradan dolar satıyorlar almaya eliniz gidiyor mu? Haaaaaahahahahha ))))
    benim gitti
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 173/1002 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •