Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ee bu kural normalde de var zaten. Vadeden önce mevduatı bozarsan faizi alamazsın.
    O kural faiz için değil. Misal 10 liradan USD aldın 2 ay sonra 20 lira oldu. Yuzde yuz kar yemişim 3 aylığa gelecek yüzde 3.5 faizi deyip bozamasın diye. Bozarsan aldığın kurdan 10 liradan bozarım diyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bundan sonra merak edilen durum şu; FAİZ DÜŞERSE ORTALIK NE OLACAK
    faiz düşüşü yok. dolara endekslediler. TL kalma prim oranı var.

3. dolardaki hatta borsadaki sorun şu: milletin bu oyunu anlayabilmesi..anladığı an iş değişecek..3 ay daha faizi indirebilmek için her türlü hileye başvurulduğunu anlayacak..herşey 5 li çete için..gerisi yalan dolan..

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Troller gelmis yok soyle sistem yok boyle sistem butun dunya bizi izliyor
    Amerika kiskaniyor almanya izliyor . Davar trol varsa dolarin git bozdur yatir adamlarin sistemine
    Benden 1 cent bile alamazlar . benden alabilecekleri olmayan erkek cocugun pipisini alirlar
    Sisteme dolar sok onlarda ceteye dagitsin

Anadoluda Soyle bir laf var" Babam suruyu sattigindan beri kopek beslemez oldum"
    bu adamlar iktidara geldigi gun rahmetli babada bende suruyu sattik .
    Hayır küfredeceğim, 22 yıllık forum geçmişimde hiç küfretmemişim...ban yememişim...ya sabır diyorum.

Mucize formülmüş, memleketin içinden geçtiler, %90 fakirlerşir, %9 durumu muhafaza eder..%1 de servetine servet katar bunların mucize sistemi sayesinde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. 11 deki kur kaç yav bugün bilen yok mu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hayır küfredeceğim, 22 yıllık forum geçmişimde hiç küfretmemişim...ban yememişim...ya sabır diyorum.

Mucize formülmüş, memleketin içinden geçtiler, %90 fakirlerşir, %9 durumu muhafaza eder..%1 de servetine servet katar bunların mucize sistemi sayesinde.
    tamam da 18.40 ve üstü dolar çok mu iyiydi.

7. sen doları bozdur..hatta senin bozman için hertürlü maniplasyonu yapayım..sonra sen paranı geri çekmeden faize ver bana..algı ile düşürdüğüm dolar artarsa !! sana farkını veririm..sen dolar alırsan ben de seni böyle kendi paranla seni döverim..bu şeytanın aklına gelmez..millet daha uyanmadı ama..az daha zaman alacak..
    BAŞKA BİR ÜLKE YAPMAZ BUNU VATANDAŞINA

Sayfa 207/1002 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •