Eski dostum kuluçka büyülenmiş büyü yapılmış kendisine Reis büyüsü , milletin yüzde 30 unda var benim akrabalarımda da büyülenmiş olanlar var ben anlamadım yemin ederim anlamıyorum , insan oğlu olsa kardeşi hatta babası olsa sevse de yaw yanlış yapıyorsun yapma falan der bu partizanlık gibisini görmedim benim karakterimde doğruları ve yanlışları görmek var , kuluçka iyi insan derim , yıllar öncesinden arsandan beri tanırım inanmadığını yazdığına, manipülasyon yaptigina şahit olmadım ama bu konuda anlaşamıyoruz vesselam.
Evet haklısın , faize karşı olan bir hükümet insanları faize yönlendiriyor ben merak ediyorum finans kuruluşuna yıllık TL yatıran ne olacak şimdi bu sistemde o kar payı aldığından zarar edecek mesela , o zaman oradan parasını çekip faize yatirsin , bu mu ? , ayrıca borsa yatırımcısı para faize gittiği için kan ağlıyor buradan bankalar dışında hangi şirketler faydalanacak bistte bilemedim .
O zaman 2 puan politika faizi düşürülüp neden bu kadar kaos çıktı bu iyi mi ?
Ne iyi , ne kötü anlamak için ne yapmak lazım ? 69 TL ye 2 ay önce aldığım ayçiçek yağı şu an 130 TL fazla olanları da var .
Bulgarlar kapikuleden girip tırlarla Mal alıp çıktılar uyduruk paralarıyla .
Bu mu iyi bir şey ?
Haklısın iyi ve kötüyü ben anlayamıyorum , sen anlıyorsun .
Buradan borsa ne olur bir yorumlar mısın ?Bundan sonra borsadan çıkıp faize para yatiriyim o zaman bu iyi bi şey olur memleket içinde ? Değil mi ?
döviz düştü diye niçin bu kadar sinirleniliyor anlayabilmiş değilim. tabiiki paranı faize yatırabilirsin. faiz yeni birşey değil hep vardı. ama şunu unutmayalım döviz gibi faizde daha aşağı gelecek. kurdan kazanırım diye düşünmek mantıklı değil, bunuda zamanla anlayacaksınız. kimseye akıl vermek gibi bir huyum olmadı olmaz,sadece fikirlerimi yazarım,tamamı doğrudur diye bir iddiamda olmadı. vatandaşın satmasıyla döviz düşüyorsa demekki kendimiz yükseltmişiz boşuna ağlıyoruz. bizi diğer canlılardan ayıran en büyük özelliğimiz beynimizin daha büyük bir oranını kullanabiliyor olmamızdır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahenk ve Koç ile görüştü
https://www.indyturk.com/node/450901...C%C5%9Ft%C3%BC
plansız programsız basına kapalı şekilde ani yapılan bu görüşmeden ne anlam çıkarmalıyız? benim aklıma gelen; tüsiad ın elindeki dolarları merkeze satabilmek için Reisden yardım istemeye geldikleri. o parayı piyasaya sürseler dolar zaten 1TL olur, ortalama 5 TL den anca satarlar.ben olsam buna zorlarım fakat devlet öyle yönetilmiyor tabiiki.
Evet kullanan için öyle , sana döviz düştü kötü oldu diyen oldu mu , bence iyi oldu zira bu ülkede çok az kişi hariç gelirler TL ile , o zaman TL ile gelen paranın dolar la gitmesini isteyen ahmak kimse ona konuş ,Benim ne kadar param dolarda ne kadar TL nereden biliyorsun .
TV ye çıkan demogoji yapan ahmaklara özenip durma sana sorduğum sorulara cevap ver cevabın varsa BIST bak güzel düşüyor bankalar dışında .Fikirleri tamamen doğru değilmiş haklısın bütün fikirlerin yanlış .
Hepiniz aynisiniz ülke için 5 kuruşluk faydaniz yok sadece boş laf , mevcut duruma kılıf uydurma , çok yazık iyi niyetli değilsiniz , önceki sözlerimi geri alıyorum .
5 para etmezsiniz .Yazıklar olsun
Yer İmleri