Sayfa 522/531 İlkİlk ... 22422472512520521522523524 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

bu daha fagman,kur tehditi ile kan kusturduğunuz ülkelerde aynı sisteme geçtiğinde ABD de ki düşüşüde hayatında görmemiş olacaksın.

TL'deki hareketlilik dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash'i de hayretler içinde bıraktı: 30 yıldır böyle bir şey görmedim
    https://www.haberler.com/tl-deki-har...613338-haberi/

Dolardaki düşüş otomobilde indirim olarak yansıdı! Citroen, Opel ve Peugeot'dan yüzde 11 indirim
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...zde-11-indirim

çok düşünmeye gerek yok.siz beğenmediyseniz ülkenin hayrınadır.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni mevduat sistemiyle ilgili ilk yorum: Asla yapılmaması gereken bir kötülüğü daha yaptılar
    https://www.haberler.com/kilicdarogl...613795-haberi/

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dün akşam itibarı ile dövizin kafasına sıktık,selası okundu. bugünde cenazesi kalkacak inşallah.. bundan sonra kuru merkez belirler. ithalat/ihracat dengesine göre merkez hangi fiyatı isterse orada olacaktır. stokçulardan birkaç tanesine sağlam cezalar yazıldıktan sonra herşey ufak ufak rayına oturacaktır. şu an TL mevduat olayını dünya üzerinde kur tehdidi altındaki bütün ülkeler büyük bir zevkle izliyordur. yakında başta rusya olmak üzere hepsi bizi izlerse dünya coniden kurtulacaktır. karşılıksız bastığı para ile ülkelerin ekonomilerini sarsan coni çok yakında sefalete düşerse hiç şaşırmam. fakat bunu yapabilmek için önce cesaretin olacak, silahlı kuvvetlerin çok güçlü olacak,sonrada dışa bağımlı olmadan yaşayabileceğine inancın olacak. Vatana millete hayırlı olsun.
    8 liralık dolar 18 lira oluncaya kadar tık yok, 18 liradan 13 liraya düşünce kafasına kurşun sıkılmış oldu öylemi.13-8=5 tl %62 artış ,bunun içinde olumlu birşeyler yazında içimiz ferahlasın.

5.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    8 liralık dolar 18 lira oluncaya kadar tık yok, 18 liradan 13 liraya düşünce kafasına kurşun sıkılmış oldu öylemi.13-8=5 tl %62 artış ,bunun içinde olumlu birşeyler yazında içimiz ferahlasın.
    Eski dostum kuluçka büyülenmiş büyü yapılmış kendisine Reis büyüsü , milletin yüzde 30 unda var benim akrabalarımda da büyülenmiş olanlar var ben anlamadım yemin ederim anlamıyorum , insan oğlu olsa kardeşi hatta babası olsa sevse de yaw yanlış yapıyorsun yapma falan der bu partizanlık gibisini görmedim benim karakterimde doğruları ve yanlışları görmek var , kuluçka iyi insan derim , yıllar öncesinden arsandan beri tanırım inanmadığını yazdığına, manipülasyon yaptigina şahit olmadım ama bu konuda anlaşamıyoruz vesselam.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Ferman bey bizim ömrümüze sığdığı kadarını bir araya getirip anlatmış,eline sağlık.

Haber7 yazarı Ferman Karaçam, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) kurulduğu 1971 yılından bugüne kadar yaptıklarını anlatan bir yazı kaleme aldı. Karaçam, TÜSİAD'a ve üyelerine yönelttiği 9 soruya yanıt istedi.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...or-iste-cevabi

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    sinirlenmeye gerek yok, ithalat/ihracat yapanlarında zor durumda kalmaması gerek. buradan sonra sakin bir şekilde 8-9 arasına gelecek. olması gereken yer zaten orası. 8 altına inerse ihracat işi zora girer.herkes aynı düşünceye sahip olsaydı dünya zaten çekilmez olurdu. kim neye inanıyorsa eyleminide ona göre gerçekleştirmeli. ben ülkemin parasını seviyorum dolaresi almıyorum. madem 18 e tekrar çıkacağına inaç var, eyleminizde söyleminizle örtüşmeli. buyurun alın kimse tutmuyorki.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eski dostum kuluçka büyülenmiş büyü yapılmış kendisine Reis büyüsü , milletin yüzde 30 unda var benim akrabalarımda da büyülenmiş olanlar var ben anlamadım yemin ederim anlamıyorum , insan oğlu olsa kardeşi hatta babası olsa sevse de yaw yanlış yapıyorsun yapma falan der bu partizanlık gibisini görmedim benim karakterimde doğruları ve yanlışları görmek var , kuluçka iyi insan derim , yıllar öncesinden arsandan beri tanırım inanmadığını yazdığına, manipülasyon yaptigina şahit olmadım ama bu konuda anlaşamıyoruz vesselam.
    evet farkındayım,iyiyle kötü konusunda zıt karekterlere sahibiz.

Sayfa 522/531 İlkİlk ... 22422472512520521522523524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •