Sayfa 464/1002 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada para kazanan parmakla sayılır. Zarar eden batanın haddi hesabı yok. Kendi adıma ben gavurun mazotu olmam daha. Giderim Ayşe teyze gibi alırım onu al sat yaparım.

ben 400 den almıştım hedefim olmadığından baya 2.5 misli yükseldiğini gördüm düşünce moralim bozuldu bozulmasına neden bir hedefi belirleyip 800- 900-1000 den neden satmadım diye pişmanım şimdi de aşağıya düşünce cumhurada güvenemiyorum tekrardan ilave yaptım...

2. Yeni asgari ücret en çok muhacirlere yarar. Belirli bir süre sonra da içerden sesler yükselir. Kundura imalatı yapan çevremde nerdeyse 5-10 yıldır zam yok işçilikte. Bunlar çalışıyor karın tokluguna bizimkiler de sürünüyor. Bir kalfa 18 saat çalışıp çok güzel para kazanırdi sezonunda. Şuan çoğu asgari ücret kadar alıyor. Sigorta yok. Senede 3-5 ay tatili var.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan TL mevduat oranı %30 piyasa da TL az. Yüksek kur MB ve bankaların bilançosunda negatif etki yapıyor. Hatta bu konuda BDDK bankaların sermaye rasyosu problemi ile ilgili çalışmalar yapıyordu. Buldukları formül bu olmalı. Bu kura TİM den bile tepki gelir. Bu kur cari açık için tehlike arz eder.
    Ya bi bas git, kur yükselince ağlıyordun düşünce yine ağlıyorsun...

Senin derdin siyaset yapmak, ama normal siyaset değil OKYANUS ÖTESİ SİYASET... Yallah...

4.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    23.11.2021 saat 10.52 gönderimle ilgili olarak bana hakaret eden,çocuklarıma beddua edecek kadar seviyesizleşen -Başkara,Tele-Vole,Ayhan53,Karax,Pit nikli seviyesizler:NE OLDU PAŞİNYANLAR? NE OLDU STOKÇULAR; ne oldu DOLARCILAR ?Daha bir ay olmadı...ama sizin bu sayfayı hangi amaçla kullandığınız belli oldu
    Hangi amacla kullaniyoruz sayfayi? ne oldu memleket ates yeriydi o gun. Sen bizi herhalde paramizin yerle bir olup sevinenlerden sandin. Kimsenin coluguna cocuguna beddua etmedim etmemde. O gunki isyanimiz kurun artisina ve memleketin icler acisi durumunuydi. Bak o muhtesem politikalarin ulkeye getirdigi yük. Bu boktan mirasi cocuguma birakacagim ben utaniyorum sen utanmiyorsan ya o senin hesap bilmezligin yada art niyetin. GİRİŞ;
    *tarih;6.7.2019
    *$=5.60
    *faiz=19.5
    talimat ile faiz indirME çalışmaları BAŞLADI

GELİŞME
    *tarih;17.12.2021
    *$=18.30
    *faiz=%14
    *faiz indirimi550baz puan
    *kur farkı zararı=5.2 trl

SONUÇ;
    *tarih;25.12.2021
    *$=11
    *faiz=%20
    *faiz artışı0.50 baz puan
    *kur farkı zararı=2.4 trl

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ya bi bas git, kur yükselince ağlıyordun düşünce yine ağlıyorsun...

Senin derdin siyaset yapmak, ama normal siyaset değil OKYANUS ÖTESİ SİYASET... Yallah...
    Caho düşünce çok sevindim borcu kapattım. Hani söz vermiştin ya bir daha gelmem yazmam diye. Hiç mi ... yok sende. Okyanusun ötesinden beslenen kimse ona biat eden fırsat veren kimse AMK. Sen de anladın.

bir trolü memnun etmenin en güzel yolu ona cevap vermektir.

küfretsen bile bundan çok büyük haz alır. çünkü birilerinin kafasını karıştırmış veya sinirini bozmuştur. efendisinden aferin alacaktır.

memleketin durumunun trolde bir karşılığı yoktur.

çünkü o sadece kendini düşünür. ve efendisinden para alır. işlem yapmaz. yapsa zaten çoktan batardı.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Caho düşünce çok sevindim borcu kapattım. Hani söz vermiştin ya bir daha gelmem yazmam diye. Hiç mi ... yok sende. Okyanusun ötesinden beslenen kimse ona biat eden fırsat veren kimse AMK. Sen de anladın.
    Sen 2013 e kadar AKP yi destekledin mi desteklemedin mi onu söyle... Ben bir kere bile siyasal islamcıları desteklemedim... Senin canını yakmışlar belli...

8. Ben daha önce de kendi hakkımda bilgi verdim. Ben 1971 doğumluyum. 1999 mart ayına kadar Konya'da meram tıpta medikal bünyesinde çalıştım gitmeden önce 2 asgarî ücret alıyordum. Askere gittim. Askerde 2 yaşında evladımı çıkmaz sokakta trafik kazasinda kaybettim. 2000 yılında askerden geldim kriz vardı. Tekrar aynı hastanede çalışmak istedim oturduğumuz evden 2 saat sürüyordu ulaşım ve sadece asgarî ücret veriyordu. Bu sebeple fetonun hastanesine önceki çalıştığım medikal bünyesinde 13 yıl çalıştım Bunun en az üç yılı aylık 150 saat fazla mesaili. Buna ilişkin ne izin ne ücret verdiler. 31 Aralık 2013 de iş aktimi sonlandırdım 2014 mart ayına çekle kıdem tazminatı aldım. Haziran da Ev aldık. Bu kıdem tazminatı bankasyada üç ay durdu çünkü o bankadan maaş alıyorduk. Bu para o zaman 40 bin TL buna ilişkin feto soruşturması geçirdim hakkımda dava dahi açılmadı. Polise işten ayrılığım tarihî ev aldığım tapuyu gösterdim bitti. Sonra yine medikal bünyesinde ameliyat malzemeleri ile Selçuk üniversitesinde ameliyatlara girdim 2015 ekime kadar. Sonra 3 metre yüksekten düştüm felç oldum. Hiç bir çocuğum dersaneye sohbete gitmedi. Evimde bir kez kahvaltı feto sohbeti yapılmadı. Bana fetocu diyen oç dur. Aamk. Özellikle caho sana diyorum. Bugüne kadar ağzımı bozmadım kimsenin kalbini kırmadım seninkini kırarım.

Sayfa 464/1002 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •