Sayfa 468/1002 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Büyük iş gücü kaybı da var.Ögretmenler odasında dolar-altın konuşuluyor.

HASTANE PERSONEL ODASINDA,KAMUDA,pazarda her yerde.

Doları 15 ten almış.Ne yapayım diyor?YORUM YOK DİYORUM.kimse bilemez deyip geçiyorum.

sat desen buralardan tepki verse suçlusun...bekle desen belki de 9.50 olacak vs..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sn. Ayasofya 2005 sağlıkla ilgili çok önerisi oldu.Pek çoğunu kullandım.gayette olumlu sonuç aldım.Hastalıkları yaşamış-görmüş ve sağlık altyapısı olan arkadaşların önerisi ,tecrübesi cidden verimli oluyor.

kendisine bir defa daha teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Büyük iş gücü kaybı da var.Ögretmenler odasında dolar-altın konuşuluyor.

HASTANE PERSONEL ODASINDA,KAMUDA,pazarda her yerde.

Doları 15 ten almış.Ne yapayım diyor?YORUM YOK DİYORUM.kimse bilemez deyip geçiyorum.

sat desen buralardan tepki verse suçlusun...bekle desen belki de 9.50 olacak vs..
    İşin garibi en çok da kendi adamları zarar gördü. Ahaber de çin modeli öve öve bitmedi. Adam ona göre risk aldı. Hammadde aldı. Şimdi de vazgeçtik mi diyor bunlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün cenazeye taziyeye gittim.65 Yaşında tanıdık vefat etmiş.Neyse, baş sağlığı dileklerinden 5-10 dakika sonra konu altına-dolara geldi.Gelenlere yemek verildi.Yine konu aynı.Ölen öldüğüyle kalıyor.

Ciddiyim, toplum travma geçiriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşin garibi en çok da kendi adamları zarar gördü. Ahaber de çin modeli öve öve bitmedi. Adam ona göre risk aldı. Hammadde aldı. Şimdi de vazgeçtik mi diyor bunlar.
    Aynen böyle.ÇİN işini şimdi kimse konuşmuyor.Toplum psikolojikman bu kadar dolarize olmuşsa acaba daha da aşağı mı gelir diyorum.

Ama asrın operasyonu çekildi.Önce borsa-vob sonra dolar operasyonu.

6. Evet caho sadece oğlum diyor ki baba benim niye diğer kardeşlerim gibi resmim yok sorusu feto nün bana yaptığı zulm ile ilgili. Çoğu zaman eve gitmiyordum depo da yatıyordum. Onlar benden az çalışıyordu benden 3-5 kat fazla alıyor du. kendine nöbet yazar bana tutturuyordu beş kuruş vermiyordu bana. Şikayet mi edeceğim kime. O nöbeti beni işten çıkartmasın diye tuttum. İki kez ücretsiz izin verdiler. Herkesin bir kaç görevi vardı. Laboratuvar teknisyeni aynı zamanda şoför du gece. O kriz den beri ilk aldığım gıda olur yıllık. Bende çok büyük hasar bıraktı.

7. Okumak zor gelmeyenlere
    Yazının tarihi 05.05.2020

https://www.stratejivefinans.com/vak...nin-kara-gunu/

8. Carsaf carsaf haberi de yapildi defalarca iktidarin tulum cikardigi illerde toplam mevduat oraninin icinde doviz orani cok yuksek. Ekseriyet vadesiz mevduatta elbet. Faiz hassasiyeti sebep tabiki. Birde bankaya gitmeyen yastik alti altin- doviz cok. Tanidiklarla konusuyorum birkac gundur zengini fakiri esnafi vb. Elbet bankada ya da kenarda doviz altin var. 800-900-1000 liradan kredi kartlariyla altin alanlar falan. Buyuk hayal kirikligi var. Kimisi kardan buyuk kaybetmis kimisi ciddi zarar yazmis. Kizginlar. Evinde huzuru kacan dukkanda yatip kalkan bile var. Reel zarar yazan cok olmasa bile kardan bu buyuk zarar ciddi etkilemis insanlari.

Sayfa 468/1002 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •