-
Sn.Medwig,
Moruk nickli uye bana ozelden yazip kufur ediyor.
Gerekeni yaparmisiniz lutfen???
-
Danistaya iptal basvurusu yapilmis zaten.

Originally Posted by
turali
Şimdi anayasaya aykırı değil diyor dem için ama yarın biri dava açar ve anayasa mahkemesi de anayasaya aykırı bulursa, bu dem'e katılan paraları sadece normal faiz vererek savuşturmak şahsımın da işine gelir, dolar artmışsa eğer...Yani mahkeme aykırı dedi, sen dolar 11 iken 15 faizden bağladın, 6 ay sonra bunlar kuru tutamadı ve atıyorum 20 oldu, e bu durumda devletin işine gelir dolara endeks yerine mahkeme kararına uyup sadece faizi vermek...
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bir sinek vizildadi
say what?
-
Yorum yapan kişileri susturma çabalarına sessiz kalmayın. Cesur insanlar olmazsa önümüzü göremeyiz
-

Originally Posted by
fan
Yorum yapan kişileri susturma çabalarına sessiz kalmayın. Cesur insanlar olmazsa önümüzü göremeyiz
Bravo
100..m
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
fan
katiliyorum
bu cok ehemmiyetli
bisey merak ettim
https://m.youtube.com/watch?v=a0DbzUe-r4Q
fed niye para basip dagitmiyo?
-

Originally Posted by
Tinaz
Sn.Medwig,
Moruk nickli uye bana ozelden yazip kufur ediyor.
Gerekeni yaparmisiniz lutfen???
özelden gelen yazının altındaki üçgene basın.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
guneysu
özelden gelen yazının altındaki üçgene basın.
O bolumde altta ucgen yok.
Yazi bu.
onun bunun cocuuuu )))) _ yani ustunuze alinmayin ))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri