Yani 45 yıl paran kesilsin. Sonuçta ya hiç birşey alama . Yada büyük ihtimal 5 yıl üç kuruş maaş al
Kendisi erken emekli olmuş, çevresinde 40 yaş çokmuş falan hepsi hikaye. Bu devlet seçime gidiyor, döviz ve faiz operasyonları bundan. EYT paşa paşa gelecek. Ocak-Şubat gelişmeler açıklanır. 99 öncesinde tamamı faydalanmaz. Kademeli sistem getirecek. 99 öncesinde tüm sigortalıya 2 sene gibi bir indirim olur. Fazlası devleti üzer. 2 sene bekleyeni sevindirir. Keza bu sistemde devletten emekli olan bir insan dahi olmaz. İdeal yaş 50-51 gibi emekli olanlar çıkar. Zamanla bu yaş ortalaması 53-54 olur, 10 yıl sonra 60 gibi bir rakam görülecektir. Ocak Şubat ayında sisteme itiraz edenler gelir acı acı okur burayı. 😆😆 ben temettü emeklisiyim isterse 60 yaşında yapsın. Ama seçim var ve başka yolu yok.
Bir gun eger yabanci diliniz varsa bir turiste yabanciya gidin bizim ulkemizde insanlar 38 yasinda emekli edildi diyin
Faltasi gibi acilan gozler goreceksiniz hatta kalp krizi bile gecirebilir. Cunku kendi ulkelerinde su anda 70 yas emekliligi konusuluyor
Dile kolay 38 nerede 70 nerede?
Yazik bizlere bu kadar asalagin parasini biz oduyoruz. Isin garibide bir tek ben sikayet ediyorum.
Hocam insanlar 65 yasina kadar calismali ama
1 issiz kalinca maasinin 3 de 2 sini bir yil boyunca devlet vermeli.. is bulamazsa bir yil sonunda kademeli dusurmeli
2 is derdi olmamali.. yeni eski kim ise giriyorsa 3 yol 10 yil sonra is degisijligi yapsada minimum 4 hafta izin hakki olmali
Bunlar avrupa daki haklar
Ya bizde..
Ne hakkim var..
Ben asgari ucrerin 9 kati maas aliyoedum 2018 de 3 ay issiz kaldim devlet asgari ucret verdi bana
Bu zulumdur.. 25 yildir calisiyorum is degistirince tak izin gunum 14 e dusuyor bu zulumdur
Su ustteki iki maddeyi bana sagla
75 kadar calisiyim..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turk insani artik kendini Avrupali ile karsilastirmasa nasil olur?
Bizim gelir seviyemiz onlarla ayni degil
Ben SGK nin 65 yas meselesini kendi dinamikleri icinde dusunuyorum. Cocuk sayisi genc sayisi hizla duserken yani SGK ya prim yatiranlarin sayisi hizla duserken emekli maasi almak isteyenler hizla artiyor. Bu denklem yalnizca emekli maasi yukari cekilerek cozulur.
Ama yapmayacaklar ve Turkiye nin bir yarisi obur 50 yas ve uzerindekilerin uc kurusluk maasini vermek icin sabah aksam calisacak
Oysaki emeklilik maasi yukari cekilse hem calisan sayisi artar hemde emeklilerin maasi artirilabilir.
AKP secimlerden once EYT yasasini gecirecek ve milyonlarca sapa saglam 45-55 yasinda vatandas emekli olacak
Kolelige ezilmeye devam
Benim emekli lige 14 ay kaldi ben simdi emekli olursam yada olamazsam bunun vebali nolcak, diyelim ki su anda 3 sene suresi kalan biri emekli olamayinca onun vebali olmuyacakmi, bence eyt cikarsa birde bu acidan dusunun yani normal sureyi bekleyip emekli olan eyt liler ile bu yasa ciksa da emekli olamayacak eyt kargasasi da olacak
saygilarimla
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri