Sayfa 331/987 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kur hangi seviyeye geldiğinde yazmaya başlar acaba?
    18 i gecince

yani 1-2 haftaya yazmaya baslar

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yazın hocam bişey olmaz
    Evet ısrar ediyoruz... şimdi şöyle bişey var parakendiciler 1 ay içinde fiyatların yüzde 40 düşeceğini öngörüyolarmış ee şimdi biz gariban emeklilerin maaşınada yüzde 50 zam gelirse bedavadan memlekette yaşayacağız anlamı çıkartabilirmiyim

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dolar'da son 3 günlük yükseliş %20'yi geçti.
    Hazine şimdiden zarar yazmaya başladı.
    Bakalım bu hızla yükselmeye dvam ederse 3 ay sonra ilk ödeme zamanı geldiğinde vergilerimizle kimleri ne kadar zengin etmiş olacağız.

insanları/kurumları batır
    fiyat indirin diye böğür..
    sonra kuru fırlat..
    sonra gene böğür..

ne yapmak istedikleri artık bağriz.

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Evet ısrar ediyoruz... şimdi şöyle bişey var parakendiciler 1 ay içinde fiyatların yüzde 40 düşeceğini öngörüyolarmış ee şimdi biz gariban emeklilerin maaşınada yüzde 50 zam gelirse bedavadan memlekette yaşayacağız anlamı çıkartabilirmiyim
    Üstat dün sabah BİM deydim. Öğlen de Bursa da yerel bir marketten alışveriş yaptım. Adamlar uyduruk ürünlerde indirip yapmış. Genel de abur cubur. Ama ben temek ürünlerde öyle sağlam indirim görmedim. Gören de olur mu ya diye yazsın.
    Geçiştirmek için indirim yapacam diyorlar. Çünkü o zaman geldiğinde dola rile ilgili zaten kafalarında bir rakam var. Bak indiremiyoruz şimdi diyecekler.

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    henüzmaaşa %50 zam yapmadıalr
    %40 indirim geldiyse maaşda %50-%40=%10 zam gelir heveslenme
    bir halt olacağı yok.

6. Çaktınız çaktınız.. Çakamadınız anahtar gider

7. İndirim mindirim olmaz dayu.
    Yilin ilk 3 ayi ortalama USD kuru 7.39
    Son 3 ayi 11.18

Yuzde 51 kur artisi var. Bunun getirdigi ve getirecegi enflasyon var. Disaridan ithal ettigimiz enflasyonu ve ic sebepli maliyet artislarini dahil etmiyorum.

Gostermelik fiyat indirimleri harici hicbir indirim olmaz. UFE 70 e dayanacak bu ay

ABD ufesi 10 a dayanmis, AB de 20 yi gecmis. Her ithal urunde bu enflasyonu da ithal ediyoruz.

Sayfa 331/987 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •