Sayfa 627/1002 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Bakış açısı önemli, nasa ilahiyatçıları işe aldığına göre demek ki uzaylıların dini islam, iletişim kursunlar diye almış olmalılar
    Hamdım Piştim Yandım

2. Evren ne kadar büyük...

Bunu izledikten sonra çok şey boş geliyor insana... Bütün dünya bile evrenin büyüklüğünün yanında bir hiç resmen...

ve bu büyüklükte bir alanda sadece dünyada hayat olduğunu iddia etmek... komik olur en fazla bana göre...

https://www.youtube.com/watch?v=2iAytbmXYXE
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakış açısı önemli, nasa ilahiyatçıları işe aldığına göre demek ki uzaylıların dini islam, iletişim kursunlar diye almış olmalılar
    İlahiyatçı denilince aklına islam mı geliyor? Hristiyan İlahiyatçı olamaz mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Evren ne kadar büyük...

Bunu izledikten sonra çok şey boş geliyor insana... Bütün dünya bile evrenin büyüklüğünün yanında bir hiç resmen...

ve bu büyüklükte bir alanda sadece dünyada hayat olduğunu iddia etmek... komik olur en fazla bana göre...

https://www.youtube.com/watch?v=2iAytbmXYXE
    ne kadar büyük olursa olsun kitapta yazmış 7 kat işte, sanki apartman dairesi biz daha mı iyi bileceğiz..?

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İlk aklıma gelen oydu, olabilir tabii ki
    Ama
    Sonucu değiştirmiyor
    Din adamlarını nasa niye işe alır
    Demek ki uzaylıların dinini öğrenmek istiyor olabilirler
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Hak dinlerin hepsinin kitabında astronomi içeriği var dolaylı

7. Sıfır arabayı alıp ikinci el satmanın KDV mahsuplaşma vs bir avantajı olabilir Normal vatandaş işi değil gibime geliyor. Araç kiralama ya da inşaat firmaları bu işe girmiştir. Bir firmada çalışanlar için çok lüks araçlar vardı, orada çalışana sordum tam bilmiyorum ama KDV nedeni ile avantajlı oluyor demişti.

KDV konusunda düzenleme olacak dendi, Avrupa'da da düzenlemeler vardı, bir kısım açık olan noktalar veya dengesizlik var bence.

Normalde vergiler şirketleri yatırım yapmaya itmeli ama genelde gereksiz giderlere yönlendiriyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Yurtdışı ikinci el engelli için araç 140 bin TL 2020 model Honda jazz bizde aynı model ikinci el 500 bin

Sayfa 627/1002 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •