Bakış açısı önemli, nasa ilahiyatçıları işe aldığına göre demek ki uzaylıların dini islam, iletişim kursunlar diye almış olmalılar
Bakış açısı önemli, nasa ilahiyatçıları işe aldığına göre demek ki uzaylıların dini islam, iletişim kursunlar diye almış olmalılar
Hamdım Piştim Yandım
Evren ne kadar büyük...
Bunu izledikten sonra çok şey boş geliyor insana... Bütün dünya bile evrenin büyüklüğünün yanında bir hiç resmen...
ve bu büyüklükte bir alanda sadece dünyada hayat olduğunu iddia etmek... komik olur en fazla bana göre...
https://www.youtube.com/watch?v=2iAytbmXYXE
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Sıfır arabayı alıp ikinci el satmanın KDV mahsuplaşma vs bir avantajı olabilir Normal vatandaş işi değil gibime geliyor. Araç kiralama ya da inşaat firmaları bu işe girmiştir. Bir firmada çalışanlar için çok lüks araçlar vardı, orada çalışana sordum tam bilmiyorum ama KDV nedeni ile avantajlı oluyor demişti.
KDV konusunda düzenleme olacak dendi, Avrupa'da da düzenlemeler vardı, bir kısım açık olan noktalar veya dengesizlik var bence.
Normalde vergiler şirketleri yatırım yapmaya itmeli ama genelde gereksiz giderlere yönlendiriyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yurtdışı ikinci el engelli için araç 140 bin TL 2020 model Honda jazz bizde aynı model ikinci el 500 bin
Yer İmleri