Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    makus talih değişmeyecek. tek çözüm terkidiyar
    Ulkeyi terk etmemiz, muhaliflerin pes edip diyar diyar heder olmasi caniniza minnet biliyorum. 2004den beri yurtdisinda calisiyorum. 10binlerce insana ve yuzlerce firmaya iş imkani sagladim. En çaresiz, zor zamanda gelip gerekeni yapmak görevimizin bilincindeyiz.

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Döviz kurunda yurt içi talepten kaynaklanan ani, sert ve rasyonel temeli olmayan iniş çıkışlar yaşanmasını engelleyecek tedbirleri aldık, alıyoruz."

3. Erdoğan: Bu can bu tende oldukça faiz sebep, enflasyon neticedir Bizim silahımız nas. Biz bu nas ile hareket ediyoruz

4. herkesin yeni yılı kutlu olsun

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    100 baz puan daha geliyor anlaşılan

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yerimiz kalmadı demedimi merkez , bence konuşmanın içinde bazı tüyolar var merkez toplantısına kadar kurun durumunu takip edicekler , çözülme bekliyorlar ve gerekirse müdahale edicez diyor.Benim anladığım kadarı ile bu şekilde ocak-şubat-mart böyle götürme derdindeler , Turizm me büyük ümit bağlanmış 30-35 milyar dolarlar konuşuluyor bakalım tutacak mı seneryo.

2 puan faiz indirimi ilk aylarda yapılır..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Ulkeyi terk etmemiz, muhaliflerin pes edip diyar diyar heder olmasi caniniza minnet biliyorum. 2004den beri yurtdisinda calisiyorum. 10binlerce insana ve yuzlerce firmaya iş imkani sagladim. En çaresiz, zor zamanda gelip gerekeni yapmak görevimizin bilincindeyiz.
    en çaresiz ve zor zaman derken başkanım. gençliğe hitabeyi oku bi istersen.
    yani gelmene gerek yok o levelleri geçeli çok oluyor.

8. Ben faiz indirimleri konusunda sayın cumhurbaşkanımızı destekliyorum. Umarım en kısa sürede daha çok indirim yapılır...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •