Sayfa 580/987 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

iki tip dolar var bu 0,13 marj hangisi

Dolar teminatla alınan kaldıraçlı dolar mı? klasik fx 0,13 berbat
    TL teminatla alınıp satılan spot dolar mı ? 0,13 süpper

hangi kurum kısmı, beni aşar..
    Türkiye finansın fx i o dolar işlem yapabiliyorsun marjlar o yüzden bankalara göre ucuz fx e göre pahalı.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Dün arkadas $ basacaklar dedi ya git dedim, görürsün bak dedi... ))

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ayrıca bu omicron bumicron şumicron bildiğiniz overrated. Herkese bulaşıyor ölen yoksa bu pandemi fln olmaktan çıkmış artık. Ama millete sürekli korku pompalıyorlar, yazık yaa.

4. En iyi dolar elinde tutabildiğin fiziki dolardır. İyi bir döviz bürosundan ya da işin ehli bir sarraftan alınabilir. Makasa çok takılmadan alınıp birikim yapılabilir. Yıllarca saklanır. İhtiyaç olduğunda da kullanılır. Bankadaki para senin olsa da olağanüstü durumlarda erişmeyebilir sıkıntı çekebilirsin. TL karşılığına bakmadan sadece dolar ve altın rakamlarını arttırmaya odaklanmak bu ülkede orta ve uzun vadede paranı korumanın hatta arttırmanın ve refah yaşamanın en güzel yoludur. Güvenli olarak saklamak ise sanattır. Kendi düşüncelerim olup kimseye yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Dün arkadas $ basacaklar dedi ya git dedim, görürsün bak dedi... ))
    Sikertirler adamı, bırakın dolar gaymenin sahtesini basmak Saddamlan, Kaddafi petrol satışında euro gaymede kabul edeceğiz dediler birini astılar, diğerini döve döve öldürdüler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ayrıca bu omicron bumicron şumicron bildiğiniz overrated. Herkese bulaşıyor ölen yoksa bu pandemi fln olmaktan çıkmış artık. Ama millete sürekli korku pompalıyorlar, yazık yaa.
    Olayın ne olduğu en başından beri yazılıp çizildi de artık insanlar atlatmaktan da bıktılar. Çekildiler köşelerine ellerinde bira/çekirdek izliyorlar.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sikertirler adamı, bırakın dolar gaymenin sahtesini basmak Saddamlan, Kaddafi petrol satışında euro gaymede kabul edeceğiz dediler birini astılar, diğerini döve döve öldürdüler.
    Aynınlarını bende dedim...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    İreis gonyada konuşmuş, ben mütmain oldum oyum **pi ye

Sayfa 580/987 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları