Sayfa 26/584 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 201 - 208 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. İyice mide bulandırmaya başladı, takaslardan da görüldüğü gibi kimin eli kimin cebinde beli değil, bir gün öbür gün sat ile para kazanıyor tahtacı.
    Pazarlık deyip hisseye bağladılar herkesi, 1.5 ay oldu tek bir açıklama yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İyice mide bulandırmaya başladı, takaslardan da görüldüğü gibi kimin eli kimin cebinde beli değil, bir gün öbür gün sat ile para kazanıyor tahtacı.
    Pazarlık deyip hisseye bağladılar herkesi, 1.5 ay oldu tek bir açıklama yok.
    sabreden kazanacak bence.ya iyi bir fiyata alacaklar.almazlarsada bankalar artık kuruş yatırım yapmaz.borsanın temettü rekortmeni olur emin olun.her halikarda gidecer bu hisse..şimdiden 1,27 lira temettü konuşuluyor.biliyorsunuz ki ttkom 1 yıldır bankaların açıkladığı her tahmini ezdi geçti...2 lira temettü bile süpriz olmaz benim için...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    sabreden kazanacak bence.ya iyi bir fiyata alacaklar.almazlarsada bankalar artık kuruş yatırım yapmaz.borsanın temettü rekortmeni olur emin olun.her halikarda gidecer bu hisse..şimdiden 1,27 lira temettü konuşuluyor.biliyorsunuz ki ttkom 1 yıldır bankaların açıkladığı her tahmini ezdi geçti...2 lira temettü bile süpriz olmaz benim için...

Evet, temettü konusunda ben de umutluyum ama bence 1 lira ancak verir ki o da çok güzel bir rakam.
    Hisse beklenen performansı veremiyor bir türlü, o kadar toplu takasa rağmen hem de.
    Satış hikaye, temettü şahane deriz umarım.

4. Olağanüstü Genel Kurul Pazartesi günü sanırım. Niçin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı? Temettü kararı bu toplantıda alınır mı? Yoksa Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak mı ayrıca?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Hayirsizhalim Yazıyı Oku
    Olağanüstü Genel Kurul Pazartesi günü sanırım. Niçin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı? Temettü kararı bu toplantıda alınır mı? Yoksa Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak mı ayrıca?

Yok hocam, bu başka gündemli bir kurul, temettü bilanço sonrası olağan genel kurul toplantısında oylanacak.
    Dünkü global satışından belliydi hisseye çakacakları, sattıklarını geri almak için bekle şimdi.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yok hocam, bu başka gündemli bir kurul, temettü bilanço sonrası olağan genel kurul toplantısında oylanacak.
    Dünkü global satışından belliydi hisseye çakacakları, sattıklarını geri almak için bekle şimdi.
    Teşekkür ederim üstâdım. Doğru ya; yıllık bilanço belli olmadan temettü nasıl belli olsun. Ama hisse sağlam duruyor, belki kapanışa doğru bir hareketlenme olur. [emoji120][emoji848][emoji2321]

7. sayın Dvk-psh GÜNLÜK PASTAYI RİCA EDEBİLİRMİYİM ZAHMET OLMAZSA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın Dvk-psh GÜNLÜK PASTAYI RİCA EDEBİLİRMİYİM ZAHMET OLMAZSA
    Sn .bozoklu pc yeni actimyüklenmesini bekliyordum youtube dalmisim

ne zahmet buyrun,