Sayfa 365/805 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Kimini vezir kimini rezil eden bir borsa...Hedefler temettuler demekki bos mus...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Satıp gümüşe geçecektim ona bile fırsat vermedi ak şirketi

3. Tekfeni satıp yeni hisse alacağım zaman önce tahtasındaki robotlara sonra patronuna bakacağım amk hissesini alacağına git kıbrısta zar at daha iyi

dun TKFEN de 1.6 milyon lot aciga satis olmus

5.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Tekfeni satıp yeni hisse alacağım zaman önce tahtasındaki robotlara sonra patronuna bakacağım amk hissesini alacağına git kıbrısta zar at daha iyi
    Guya patrona bakip aldik , Haci Murat denen iblisin YouTube videosuna tav oldum meger en buyuk hirsiz oymus , benim gibi santiye ******sunu bile kandirdi iblis . Kendime cok kizginim o hirsiza nasil inandim diye

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Guya patrona bakip aldik , Haci Murat denen iblisin YouTube videosuna tav oldum meger en buyuk hirsiz oymus , benim gibi santiye ******sunu bile kandirdi iblis . Kendime cok kizginim o hirsiza nasil inandim diye
    Valla aga ne diyelim yani adamlar istediği gibi açığa satıyor robot kuruyor indiriyor kaldırıyor destek olması gereken yeri direnç yapıyor şirketin patronu tüm bu olanları izliyor yani şuan sanki şöyle bir ortam var benim payım varsa öbür ortağında var diyip hisse düşünce onunki düştü diye sevinen aptal sürüsü gibi duruyorlar sanki kendi payı düşmüyor artık kimi süründürmeye çalışıyorlar veya bıktırıp sattırmaya çalışıyorlar kendi içlerinden bilemem ama koca holdingi oyuncağa çevirdiler Türk dizilerinde bile bu kadar taht oyunu olmuyor yazık ne diyelim harbiden yazık Mart 30 da beklediğim hedef gelmese de bu hisseden çıkcam bu gidişle yarın ola hayrola

7.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Gözü 22.40 a dikti sanki ama hadi hayırlsı inşallah fake atıyordur
    Yap bakalım şeklini tahtacı bu hafta 26 olman lazım elini çabuk tut yoksa Mart sonu nasıl 52 olacaksın

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    dun TKFEN de 1.6 milyon lot aciga satis olmus
    Acaba birileri faiz artışına mı oynuyor?

Sayfa 365/805 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •