Sayfa 475/1044 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Küçük bir örnek;

Hangi hissede olmak şu anda daha uygun olabilir...?

İstenilen hisseleri paylaşabilirim. Ben kafama göre basit bir örnek yaptım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Pkart mı diyorsun yani.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Pkart mı diyorsun yani.
    Benim anladığım kadarıyla, sırasıyla Petkim, Tüpraş ve OyakC halen yukarı yönlü, Pkart pek iç açıcı değil şimdilik.

Sn. T/A vaktiniz varsa banka hisselerini avro bazlı yada dolar baz alınarak atmanız mümkün mü (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Pkart mı diyorsun yani.
    PKART şu an olumsuz...

Fakat harekete geçmesi ile diğerlerinde kalmaktan daha avantajlı olabilir...

O nedenle takip etmek lâzım... Harekete geçerse o zaman durum değişir...

Bende PKART olduğu için böyle bir karşılaştırma yaptım. Kimde ne varsa söylerse topluca karşılaştırabiliriz...?

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Benim anladığım kadarıyla, sırasıyla Petkim, Tüpraş ve OyakC halen yukarı yönlü, Pkart pek iç açıcı değil şimdilik.

Sn. T/A vaktiniz varsa banka hisselerini avro bazlı yada dolar baz alınarak atmanız mümkün mü (:
    Bu XU100 'e göre olan TL bazlı...

Diğerlerini de ayrı ayrı mesajlarla paylaşacağım. Yoksa karışabilir...

Bu da bankaların XBANK 'a göre TL Bazlı...

Bu da USDTRY baz alınarak TL görüntüsü...

Sayfa 475/1044 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •