Sayfa 476/1044 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu XU100 'e göre olan TL bazlı...

Diğerlerini de ayrı ayrı mesajlarla paylaşacağım. Yoksa karışabilir...

Ellerinize sağlık,

Dünkü harekete rağmen bankalar hala iyi duruyorlar sanki, bakalım ay sonuna kadar neler olacak
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Bu da XU100 bazlı USDTRY olarak hisselerin görüntüsü...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu da USDTRY baz alınarak TL görüntüsü...

Bu şekilde bakınca daha başlangıç aşamasındalar demek doğru olur mu sizce, yani bir süre daha git-gel yapıp olgunlaşmaları gerekiyor gibi sanki
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık,

Dünkü harekete rağmen bankalar hala iyi duruyorlar sanki, bakalım ay sonuna kadar neler olacak
    En sağlam duranlar zaten bankalar ve bugün bankalar ile endeksi tutup yükselttiler...

O nedenle bankalar harici çok riskli...

TUPRS, PETKM, OYAKC gibi hisseler her an ciddi düşüş yaşayabilir. Olmaya da bilir ama görüntü o yönde. Düzelmediği sürece moment kaybediyorlar. Güç de kaybederlerse en az 7-8 hafta bekletirler...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu da XU100 bazlı USDTRY olarak hisselerin görüntüsü...

Bu şekilde bakınca daha olumlu göründü bana, hemde bankalar sanki hep bir yöne gidiyorlar gibi daha net bir görüntü var, kimisi hızlı kimisi yavaş ama yönleri hep aynı

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bu şekilde bakınca daha başlangıç aşamasındalar demek doğru olur mu sizce, yani bir süre daha git-gel yapıp olgunlaşmaları gerekiyor gibi sanki
    İstersen senin hisseye tek başına bakayım...

Bu toplu görüntüsü. Bir de bunun zaman dilimlerinde incelenmiş halleri var. Bunlar günlük bazda idiler...

Bir hisseyi incelemek için birkaç aşamadan geçirmek gerekiyor. Bu sistem ile işim bayağı kolaylaştı...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    En sağlam duranlar zaten bankalar ve bugün bankalar ile endeksi tutup yükselttiler...

O nedenle bankalar harici çok riskli...

TUPRS, PETKM, OYAKC gibi hisseler her an ciddi düşüş yaşayabilir. Olmaya da bilir ama görüntü o yönde. Düzelmediği sürece moment kaybediyorlar. Güç de kaybederlerse en az 7-8 hafta bekletirler...

Maalesef işin içine endeksi belirli bir yönde ilerletmek (aşağı yada yukarı) girince bazı hisseler saçma sapan hareketler yapıyorlar, ama banka hareketleri bana bir birinden bağımsızmış gibi geliyordu ama sizin grafiklere bakınca yönleri aynı sadece hızları farklı düşüncesi oluştu bende

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İstersen senin hisseye tek başına bakayım...

Bu toplu görüntüsü. Bir de bunun zaman dilimlerinde incelenmiş halleri var. Bunlar günlük bazda idiler...

Bir hisseyi incelemek için birkaç aşamadan geçirmek gerekiyor. Bu sistem ile işim bayağı kolaylaştı...

Olabilir zaten size baya zahmet verdim

ama bu toplu görüntüler benim içime su serpti açıkcası

Sayfa 476/1044 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •