Aleyküm Selam Sn. @yörük@ ...
Aslında o kadar kolay ki anlaması. Benim tüm yaptığım çalışmalar hep işi pratikleştirme üzerine inşâ ediliyor...
Daha önceki TA_Sistem çalışmam da aynı şekildeydi. Bir şey bilmeye gerek yoktu. Ana grafik üzerinde oklar vardı. Buna göre AL/SAT yapılabilirdi. Hissenin durumunu görebilmek için de yukarıda bir gösterge vardı. İçeriği bilmeye hiç gerek yoktu. İnanın bir süre sonra ben bile içeriği hatırlamıyorum sadece görsel olarak bakıyorum...
Şimdi de aynı şekilde. Önemli olan yön ve bölgeler...
Yön saat yönünde ilerliyorsa herşey yolundadır. Yön Leading bölgesinde ve yukarı ise ballı kaymaktır...
Tam tersi Lagging bölgesinde de aşağı ise o zaman kaçmak lâzım; tâ ki kafayı yukarı kaldırana kadar...
Yani görsel olarak olay çözülmüş durumda. Bir bakışta hissenin röntgenini çekiyoruz...
Çekinmeden "şu şöyle mi, doğru mu anlamışım...?" türü sorular sorulsa, zaman içerisinde zaten olay çözülür...
Ben sayfalar dolusu anlatmışım. Bir arkadaş hasbel kader bizim sayfaya uğramış. Grafiklere bakmış bir şey anlamamış! "Ben anlamadım!" dediğinde de tekrar baştan anlatmak pek de doğru değil. Biraz araştırma ile geçmişte açıklamalar var. Yetersiz ise o zaman sorulabilir. Eğer ben cevaplamaz isem o zaman ben suçlu olurum...
Zaman içerisinde anlaşılacağını düşünüyorum. Henüz yolun başındayız. O nedenle normal karşılıyorum ama soru sorulmadıkça da anlaşılamayacak ve süreç uzayacaktır, belki de bitecektir. Tıpkı TA_Sistem 'deki gibi.....
Yer İmleri