Satılacak ev kalmayınca her sokakta sıra sıra dizili emlakçılar boş kaldı. Şimdi bazıları günlük kira işine girmişler. Açıkca yazamasalarda ilanlara - saatlik kiralama yapılmaz - yazıyorlar. yani saatlik yasal değil ama şahsen geldiğinde tipine modeline göre bakarız diyorlar. Metaverse sanal , ama saatlikler gerçek. Parayı nereye basmak istersen....
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sn turkiye bu adamlar zaten insanlığın iyiliğine bir şeyi ne zaman istemişler ki,hep kötülük hep kötülük.Zaten nüfus 500 milyon olsun yeter diyorlar.500 milyon reel hayatta gerisi sanal alemde bitki misali gözlüklere bağlı yaşar giderler.Zaten filmini bile yaptılar ,başrolde bruce willis oynuyordu.Herkes sanalde yaşıyordu.
psikokinetik burda mı ? ucuz ve verimli gıda tedarik zinciri buldum bünye için.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Tavsiye için yazmadığınızı biliyorum. Bu forumları takip ediyorum ve her paylaşımı okumaya gayet gösteriyorum. Az buçuk kendi bilgim de var.
Paylaşımları, akıl süzgecimden geçirip kendi kararlarımı veriyorum.
Tüm sorumluluk da bana aittir. Kazanç da benim zarar da benim.
Küfür hiç tarzım değildir. Siz bizim için değerlisiniz.
Selamlar.
Geçenlerde bir arkadaş metaverse evreninden 30-40 dolara mı ne arsa almış. Bir avm de dükkanmış. dedim ki istersen hemen senin arsanın değerini artıralım.. senden o arsayı 5.000 dolar verip alsam sonra sen benden tekrar 5001 dolara geri alıp 5002 dolara satışa koysan ne olur? bayağı bir düşündü ama bişi diyemedi..
Yer İmleri