Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4041 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. INFO bugünkü kapanýþ piyasa deðeri 766 milyon Tl. 138 milyon Tl ödenmiþ sermayeye 66 milyon Tl kâr,
    A1 Capital 2021/9 aylýk piyasa (özkaynak) deðeri 266 milyon Tl, 100 milyon Tl ödenmiþ sermayeye 77 milyon Tl kâr,

A1 Capital her yönüyle INFO'dan iyi bir þirket. Ayný rasyolara göre halka açýlmýþ olsa en kötü 800 milyon Tl piyasa deðeri çýkar mý, evet...

Olay kýsaca budur. Affedersiniz s..kmiþim covitini, kitini, bitini...Zaten zerre umurumda deðil bunlar. Herkesin beklentisi, gerçeði farklýdýr. Saygý duyarým...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

2.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    INFO bugünkü kapanýþ piyasa deðeri 766 milyon Tl. 138 milyon Tl ödenmiþ sermayeye 66 milyon Tl kâr,
    A1 Capital 2021/9 aylýk piyasa (özkaynak) deðeri 266 milyon Tl, 100 milyon Tl ödenmiþ sermayeye 77 milyon Tl kâr,

A1 Capital her yönüyle INFO'dan iyi bir þirket. Ayný rasyolara göre halka açýlmýþ olsa en kötü 800 milyon Tl piyasa deðeri çýkar mý, evet...

Olay kýsaca budur. Affedersiniz s..kmiþim covitini, kitini, bitini...Zaten zerre umurumda deðil bunlar. Herkesin beklentisi, gerçeði farklýdýr. Saygý duyarým...
    Ayýp bu yazdýklarýn, þimdi bu verýlere göre daha düþük sermaye ýle daha fazla kar elde eden murat gulerý satýr aralarýnda alkýþla mý dýyorsun, ne demek ýstýyorsun ? üç kuruþ ýcýn kýmsenýn adamý olma, herþey geçer, baký kalan sözunun erý výjdan sahýbý olmaktýr. daha dune kadar yalandan burda murata laf cakýyordun,, Allah sýzlerý ýslah etsýn..

3. Sen resmen kafayý yemiþsin Þahocuðum. Basit matematik karþýlaþtýrmasýný dahi nerelere çekmiþsin. Hemen sat kurtul bu sýkýntýdan, stresten kardeþim. 400 tane kaðýt var, saðlýðýna zarar vermeye baþladýn artýk.

Bak son kez söylüyorum, benim kitle, bitle, aþýyla, covitle iþim yok. Bu kaðýt ister 5 Tl isterse 500 Tl olsun A1 Capital mevzusunu görmeden gitmeyeceðim. Ömrüm yeterse hep burada olacaðým. O SPK buraya gelecek, illaki çýkacak o lanet karar ama bu hafta ama gelecek hafta.

4.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Sen resmen kafayý yemiþsin Þahocuðum. Basit matematik karþýlaþtýrmasýný dahi nerelere çekmiþsin. Hemen sat kurtul bu sýkýntýdan, stresten kardeþim. 400 tane kaðýt var, saðlýðýna zarar vermeye baþladýn artýk.

Bak son kez söylüyorum, benim kitle, bitle, aþýyla, covitle iþim yok. Bu kaðýt ister 5 Tl isterse 500 Tl olsun A1 Capital mevzusunu görmeden gitmeyeceðim. Ömrüm yeterse hep burada olacaðým. O SPK buraya gelecek, illaki çýkacak o lanet karar ama bu hafta ama gelecek hafta.
    Benim beklentimde a1'i arz ederken rtalb paylarýný satmasý.
    Sonrasýnda tavaný arttýrýp çok yüksek rakam bedelsiz yapmasý rtalb için.
    gülerdeki paylarýda yeni kurduðu þirkete satar gülerin payýnýda o þekilde düþürür diye düþünüyorum.
    bakalým ytd.

5.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Sen resmen kafayý yemiþsin Þahocuðum. Basit matematik karþýlaþtýrmasýný dahi nerelere çekmiþsin. Hemen sat kurtul bu sýkýntýdan, stresten kardeþim. 400 tane kaðýt var, saðlýðýna zarar vermeye baþladýn artýk.

Ben kafayý yemedim, sen pozisyon deðiþtirmiþsin. Bu adam hangi beklentiyi yatýrýmcý lehine kullandý. Zannetmesi a1 in arzýnda bunun fiyatý artar. Mutlaka o para kasaya gelmeden, yeni bir adres oluþturacaktýr. Tek çare hergun ama hergun cimerw yazmak, spk ya bil deðil ve ben hergun cimere yaziyorum.. spk dan adam transfer wdiyor, yatýrýmcýyý periþan ediyor. Lütfen inceleyin diye..Bu adam artýk ipin ucunu kaçýrdý.. umarým biri bir çýlgýnlýk yapmaz.

6.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    Ben kafayý yemedim, sen pozisyon deðiþtirmiþsin..
    Deðiþtirdim tabi, çünkü zaman giderek daralýyor. Bu SPK denen kurum illaki bir karar vererek ve bu zaman gün be gün yaklaþýyor. Ben de her gün pozisyonumu artýrýyorum o aþaðý saldýkça. Param çok, 5 Tl ye kadar alýrým, ver kurtul Þahocuðum.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •