Sayfa 302/616 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. size cevap vermeyeceğim, size cevap verdikçe, kendimi küçülmüş hissediyorum. size bir tavsiyem olacak, tartışırken bile gidin klasınızda birini bulun.Benim için, sizin gibi birine taş atmak kadar kötü bir şey olamaz. hadi siz gidin kimin ne kadar lotu var, hangi aracı kurumla çalışıyor takip için ona bakın. benim daha önemli işlerim var.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Siz zaten küçüldünüz ne zaman engelleyenlere it
    Dediniz ne zaman abuk sabuk küfürler ettiniz ne zaman bilgi paylaşanları küçümseyerek alay ettiniz ne zaman sapıkça hikayeler anlattınız o zaman küçüldünüz.sizi takip etmeyen ben degil tüm forum neden?
    Sizde anger mananegement sorunu var.tedavi olunuz.

3. Polden ayrılmamin sebebi bu proje dap yapidan gelecek haberle olcak dap daha halka arz olup belli bir süreden sonra hesaplarini yapar kasaya girecek para halka arzdan ne kadar olcak hepsinin bir bildigi vardır bu sürede polde olmamayi sectim algyo ve alarko hisselerimle devam dap halka arzdan malasef fazla alamiyoz eşit dagıtim sisteminden bisey düşmüyor sizlere polde bol şans diliyorum hayırlı cumalar .ytd

4.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Polden ayrılmamin sebebi bu proje dap yapidan gelecek haberle olcak dap daha halka arz olup belli bir süreden sonra hesaplarini yapar kasaya girecek para halka arzdan ne kadar olcak hepsinin bir bildigi vardır bu sürede polde olmamayi sectim algyo ve alarko hisselerimle devam dap halka arzdan malasef fazla alamiyoz eşit dagıtim sisteminden bisey düşmüyor sizlere polde bol şans diliyorum hayırlı cumalar .ytd
    Sn kartal 41, Daha önce yazdığım gibi ,aldığınız kararinsallah hakkınızda Hayırlı olur.
    Dap yapının halka arzı eşit dağıtım değil, oransal dağıtım olacak diye hatırlıyorum. Ytd

5. Duran varlık değerlemesi 3 yılda bir yapılıyor. En son 2020 sonu yapıldı, diğeri 2023 sonu açıklanacak. Bu kötü çünkü enflasyon düzeltmeleri çok geç yansıyacak. Pd dd nispeten yüksek gözükecek. Halbuki şuan özkaynaklar 3 milyara yakındır (onların bilinçli eksik değerlemesine göre bile)

6. Her zaman yazdığım birşey var,"hayal satanların peşinden gitmeyin,cek caka yatırım yapmayın" Görüyorsunuz Burada hayaller marsall,gerçekler polho. polho ise boyanın ,holdingin çöpü. Şimdi 3.03 olunca herkes sevinir kağıdımız yükselldi diye.Ne diyim.ytd.

7. Türk borsasında 2 yıldır soygun yaşanıyor. Ev, araba 4 kat arttı borsa yerinde sayıyor. Daha savaşı var, seçimi var… yeni giren acil çıkmalı. %15 le bedavaya ev kredisi dağıtıyor devlet bankaları hala. Enflasyon %80 iken…. Buna rağmen parasını buralarda çarçur edecek varsa aptal olmalı.

8.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Türk borsasında 2 yıldır soygun yaşanıyor. Ev, araba 4 kat arttı borsa yerinde sayıyor. Daha savaşı var, seçimi var… yeni giren acil çıkmalı. %15 le bedavaya ev kredisi dağıtıyor devlet bankaları hala. Enflasyon %80 iken…. Buna rağmen parasını buralarda çarçur edecek varsa aptal olmalı.
    SnThyshine, Polhonun konusu savaş değil.Polhoda hertürlü olumsuz haberi aşağı vermek için kullanıyorlar. Dün Ukranya konusu ile borsa düşük açtı ama, polho yerlerdeydi. Polhoda taktik bu.yukarı giden Endeksi arkadan takip et, yukarı her kademeden sat, aşağı düşerken herkesden önce ve daha çok düş. aşağıdan topla,endeksin durumuna göre aynı hareketlere devam et.
    2022 yılıda maşallah 2021 geri kalmaz. savaş ile başladı, faiz artışları ile devam eder. ytd

Sayfa 302/616 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •