Originally Posted by
addictive
tahtada her turlu kafa karıstırıcı, algı bozcu hareket kabulum. orası borsa diyelim ama bilanco bambaska bir boyut. bekleyelim konsolide icin, usa ve bulgaria dan neler gelecek. sonucta onların karı da vuk a gömülü, temettuler de icinde. en fazla 30M oynar. bekleyelim gorelim. 15 milyar icinde %3 kar marjı dunyanın hic bir firmasının calısmadıgı oran. madencilik evet dusuk kar marjına sahip o da %8 ler de.
kimseyi olması gerekeni yaptıgı icin opmeye, taçlandırmaya gerek yok. ulkede ahlaklı insan olmak ayrıcalık durumuna geldi. ahlakıyla, adabıyla yapılmalı isler. madem borsaya kote, yapılan isi tüm şeffaflıgıyla ortaya koymalı zaten firmalar. ülkede hırsız kendini akıllı sayıyor. ahlaksız iş bilen oluyor.
kimseye fazla dokundugumu dusunmuyorum, 3. ceyrek ortada, vuk ortada, bilancoyu da okuruz. uslupta kıvamında bence. borsada sadece elindeki 5-10k yı koyup hayal kuranlar haricinde, benim gibi hayatını burdan kazananlar da var. tum dunyadan haberleri, tum fiyatları, sirketin tum bilgilerini, gelecek projeksiyonlarını yapanlar. size cok daha ayrıntılı grafikler ve bilgiler de verebilirim, suanda sadece bu bildiklerim ısıgında 15B lik bilanco 450M kar yazarsa icinde hırsızlık var diyerek yetiniyorum. dovizi al-sat yaptırıyorlar diye aglanıp tum youtube küstatlarına anlattırıp işte bu yuzden derlerse ... orasına bakcaz artık.
Yer İmleri