Sayfa 653/1001 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Dün gece AKP milletvekili %7 enflasyon ile 7 kat fiyat artışını TV'de söyledi moderatörün uyarısını da anlamadı bugün düzeltmeye çalışmış.

Öte yandan 2 profesör ile eski borsa başkanının katıldığı toplantıda 2 profesör uygulamayı anlattı. Körfez ülkelerinden sukuk vs para gelecekmiş, faizsiz sisteme ağırlık vereceklermiş vs.

Yapıkredi internetten EFT havale ücreti almıyordu, emeklileri promosyonlar ile sisteme çektikten sonra ücret almaya başlamış. Şikayetvar sitesine çok sayıda EFT ücreti ve kredikartı ücreti ile ilgili giriş var. Diğer bankalardan da EFT ücretleri güncellendi mesajı geliyor. Faizden kazanamayınca komisyonlara tekrar yüklenme durumu da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vob, adamların keyfinde. RUS borsası %15 eksi yapar ama bizim vob artı olur.

Ne mantık ne analiz her şey HERİFİN KEYFİ...

son bir ay vobdan nefret ettim.Her şey ky. poz. üzerine kurulu. 2 tane çakal istediği gibi oynatıyor.En güzeli uygun endekste hisse alıp beklemek.
    Perşembe ve cuma açılan kontratlara bakıldığında , Diğer kısmında ne kadar çok short açıldığını görürsünüz. Yani KY shortçu. O yüzden düşürmüyor pala efendi. Bakalım rüzgara karşı ne kadar işeyecek

Uygun endekste hisse almak evet kesinlikle doğrusu.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün gece AKP milletvekili %7 enflasyon ile 7 kat fiyat artışını TV'de söyledi moderatörün uyarısını da anlamadı bugün düzeltmeye çalışmış.

Öte yandan 2 profesör ile eski borsa başkanının katıldığı toplantıda 2 profesör uygulamayı anlattı. Körfez ülkelerinden sukuk vs para gelecekmiş, faizsiz sisteme ağırlık vereceklermiş vs.

Yapıkredi internetten EFT havale ücreti almıyordu, emeklileri promosyonlar ile sisteme çektikten sonra ücret almaya başlamış. Şikayetvar sitesine çok sayıda EFT ücreti ve kredikartı ücreti ile ilgili giriş var. Diğer bankalardan da EFT ücretleri güncellendi mesajı geliyor. Faizden kazanamayınca komisyonlara tekrar yüklenme durumu da olabilir.
    Bittik demek yerine, sandıkta hangi partiye oy vereceğini bile bilmeden ,s oldan 2. , Sağdan 3. Denilerek oy kullandırılan seçmene % hesabı yapması bile gereksiz. Hesabın yanlış olması zaten önemli de değil.
    Adamlar Avrupa dan iyiyiz diyor. Yersen ....

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış,
    Uzun zamandır bu kadar ortada takas görmemiştim. İlginç. Diğer kısmı bile aynı

5. Geçen cübbeli hoca TV'deydi. Sunucu bu dıjj güçler zeki mi diye sordu, çok bilgililer, çok yetenekliler, çok uzun yaşıyorlar ama çok zeki değiller dedi.

Borsada da bir hin oğlu hin var sürekli ters köşeye yatırıyor insanları.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Uzun zamandır bu kadar ortada takas görmemiştim. İlginç. Diğer kısmı bile aynı

Bence emekli alımları var.

Rusyanın vıx i de vix vix etmiş %35:yukarıda çok korkmuşlar
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rusyanın vıx i de vix vix etmiş %35:yukarıda çok korkmuşlar
    Bu işten bir şey çıkmayacak. Gerçi çıksa da bize ne. Uzaylıyız biz

Sayfa 653/1001 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız