Sayfa 521/1044 İlkİlk ... 214214715115195205215225235315716211021 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Grafikler en basit hâli ile şu şekildeler:

- İlk grafik lineer, diğeri ise logaritmiktir...

Bu grafikleri görünce mal satmış olmaktan endişe duyuyor insan. O nedenle bu hafta; ya alım için fırsat olacak, ya da satım için fırsat...

Ben ucundan biraz alıma başlıyorum. Düşerse düştükçe alırım ama endeks için hâlen yukarı yönlü beklentim çok fazla. Benim beklediğin düzeltme ve bunun 1.5 ay sürmesini düşünüyordum...

Duruma göre şartlar değişirse yeniden değerlendirme yaparız... Önce bu hafta bir kapansın da...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık üstad, mevcut hali ile resimler küçük kalıyor seçimli hale getirebilirsen daha iyi inceleme imkanı olur.
    Örnek olarak Çimentolardan bir sepet yaptım...

Buradan çimentoları bir çırpıda görebiliriz...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Günaydın gençler.!!!!

Açık konuşmak gerekirse dün son yolladığınız çalışmaya bakınca bişey çıkartamadım.Hepsinin kendi özelinde farklı farklı hikayeleri var. Biri bedelli, biri yatırım falan...

Fakat bugün sağlam kafayla bakıp üstüne bi de çay ciuara olunca, sanki hepsi büyük çanağı tamamlamış/tamamlamak üzere veya çanak sonrası kulp hazırlığı var gibi geldi bana. Bu sadece görsel olarak çıkardığım bir sonuç olmakla birlikte yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın lütfen. Ama sanki üzerine konuşulması gereken bir hazırlık var. Hemde hepsinde açıkça görülen bir fincan-kulp formasyonu.

Buradan aslında sizin canlandırmaya çalıştığınız konunun ne kadar önemli bir detay olduğu da ortaya çıkıyor. Şeytan ayrıntıda gizli derdi bir abimiz. Hakikaten de öyle bir durum oluşuyor burada. Süreç uzun olabilir elbette, belki 1 sene bilemiyorum. Ama çok çok farklı bir boyuta geçeçeğimiz anlaşılıyor. Hepimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Dilerim herkes gönlünce yaşar, kimsenin zarar etmesini elbette istemem. Ama buradan bir koku geliyor. Herkesin kendince tedbirlerini almasını, kredisiz, acil ihtiyaç duyulmayan bir miktarla yatırım yapıp orta ve uzun vadede kazanç elde etmesini isterim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Selim, bir de bunlara bak istersen...

Dikkatli bakınca çok şer gördüğünü yukarıdaki açıklamalarından biliyoruz artık...

Bu hafta bitimine kadar süre var... Sonrası için geç kalınmış olabilir...

Benim işim olmaz ama endeks gidecekse bunlar olmadan olmaz...

XBANK hisseleri... Gidiciler mi, geliciler mi...?

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benim işim olmaz ama endeks gidecekse bunlar olmadan olmaz...

XBANK hisseleri... Gidiciler mi, geliciler mi...?

Babalar ellerindeki pahalı hisseleri satacak birilerini bulursa sıra bunlara öyle gelecek gibi, adamlar 3-5 hisseyle endeks yapmaktan bir türlü bıkmadılar... (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Babalar ellerindeki pahalı hisseleri satacak birilerini bulursa sıra bunlara öyle gelecek gibi, adamlar 3-5 hisseyle endeks yapmaktan bir türlü bıkmadılar... (:
    Bu durumda; ilk paylaştıklarımı verip, bunları almaları gerekiyor gibi...

Ya da toplu hareket mi...?

Sayfa 521/1044 İlkİlk ... 214214715115195205215225235315716211021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •