bu fiyatlar ile bir yabancı akımı olursa tüm ülke sermayesi
tek kurşun atmadan yabancıların eline geçmiş olur
bu fiyatlar ile bir yabancı akımı olursa tüm ülke sermayesi
tek kurşun atmadan yabancıların eline geçmiş olur
Zaten satılıyor Köse. Hangi mal kaldı ? Senin otoyol geçiş ücretin bile dolar endeksli. Tüm o yap işlet projeler yapancı krediler alınarak yapıldı. Kemal Uzan bulgaristandan aldığı elektriği devlete satarak çok para kazandı. Devlet neden gidip kendi almadı ? Cevabı belli. Uzanlar büyüdükçe büyüdü, zenginleştikçe zenginleşti. Aynı şey şimdi oluyor. Yolu yapan çete yurt dışından kredi alıyor, bu yüzden geçişleri dolara bağlıyor. Yani zarar etme ihtimali yok. Madem buna garantiyi devlet verecek, gidip krediyi kendin al devlet yolu yapsın. Ya da TL yap, riski yapan şirket alsın. Ama olmaz, paranın dönüp dolaşıp ceplere inmesi lazım. Her iktidar kendi zenginlerini yaratır, bu hep böyledir. Tüm o projeler hali hazırdaki fiyatların yarısına yapılabilirdi. İşi bilenler %30 una mal olurdu diyor. Orasını bilemem ama bir memleket sadece silahla işgal edilmez. Her yıl milyarlarca dolar akıp gidiyor. Bir memleket düşün ki patronların çoğu dolandırıcı olsun. Kimsenin önceliği memleket faydası değil. Çal-çırp, daha çok kazan daha daha daha... Şu kağıt fabrika ve arsasının yarı fiyatına işlem görüyor. Peki, hangi kanun hangi kurum bunu sorgulayabilir? 26 dan malı devrettin, 3 gün sonra alan adamlar 24 den boşalttı, hangi kurum ne oluyor, ne dolar dönüyor dedi? Kanunsuzluk, yolsuzluk o kadar büyüdü ki, patronların zerre korkusu yok. Bu yazdıklarım muhalif söylemler değil, memleket gerçekleri. Malesef bu ülkede keser kimin eline geçerse yandaşına yontuyor. Sağcısı da , solcusu da aynı. Tehlike çok büyük, yangın çok büyük. Dirayet - akıl- sağduyu lazım. Bu gidişin sonu iyi değil...
Butun varliklarini degerlemek zorunda....en azindan hakim ortak olduklarini....
Ege yildizin %92 si eplasin...essek gibi degerleyecek afedersiniz....
Romanya almanya arsalari fabrila arazi bina techizat vs...çukurun degerlemesi izafi olacak...hangi imara gore hangi mulkuyet payina gore...cukurda sorun olabilir degerlemede...ama geri kalanlar degerlenmek durumunda kap a yaptigi aciklamaya gore...
12 adet villadan adana konya da arsadan bahsedenler de vardi ama matruşka gibi sirket yapisi var hangine nereden ortak onlari goremedim...
Cukur
Almanya
Romanya
Çiğli izmir
Bunlar kesin degerlenecek
En az 2.5 m degerleme bekliyorum
Bakalim ne kadarini kirpacak.
Bagimsiz degerleme kuruluslari ne derece bagimsiz tartisilir...
O zaman mesai saatinden sonra gönderirlerse bir anlamda suç işlemiş oluyorlar.
Çok örnek var ama uğraşmayayım ,elimde olan bir hisse yazayım o zaman, DOAS Cuma 18.33 de göndermiş. Hemen şikayet edeyim o zaman?
Ayrıca İSBIR RYSAS OYLUM YKSLN üstelik cumartesi göndermişler.
Bakar mısın?
Son düzenleme : playmaker; 28-02-2022 saat: 18:39.
Haberin içeriği çok açık yurt içindeki ve yurtdışındaki tesis ve arsalar diyor bunu söyleyen şirket Ege plastik ve plastik şirketinin sahip olduğu her şey demiyor fabrika tesis ve arsalar yurtiçi ve yurtdışı bir daha yazmama gerek yok yalandan yere bir şey çıkartmayın güç birliği holdinge ait olan hiçbir şeyi değerlemeye yansıtılmayacak Ege Yıldız’a ait olan hiçbir şey değerlemeye yansıtılmayacak eğer öyle olsaydı bunu haberde açık bir şekilde belirtirdi
1 Çiğli Fabrika ve arazisi değeri ?
2 Almanya fabrika binası 10 ilaç 13 milyon euro civarı
3 Kemalpaşa armutlu arsası Büyüklüğünü bilmiyorum fakat vakıf banka teminat olarak verilmiş bir arsaidi
4 Rami bölge binası
Romanya’daki arazinin hangi şirketin üzerine olduğunu bilemiyoruz bu yönde bir bilgi yok şayet Ege yıldızın üzerine ise oranda değerlemesi gelmeyecek ayrıca bölge müdürlükleri binalarının birçoğu Ege yıldızın üstüne 15 adet villa Ege yıldızın üstüne olması lazım benim hatırladığım bunlar
Basmane Çukuru güç birliği holding üzerine kayıtlı buralardan bir değerlendirme kimse beklemesin
2,5 milyar değerleme nasıl oluyor anlamadım
Fabrika 110 milyona alındı
500 milyon desek
200 milyon Almanya
15 milyon civarı ramı Armutlu ben de yok
En fazla 1 milyar çıkarıyorum olursa ne ala
Zalım Patron
Herşeyin fiyatı iki katına çıkmışken, dürüst yönetilen firmalar kar ederken
Sen 25 milyon zararı nasıl yaptın ben yemedim, lakin felek şuan senden yana yap bakalım oyun üstüne oyununu
Elbet rüzgar tersine dönecek
Yer İmleri