Benim yarına dair tek umudum ne biliyormusunuz. Yarın beklwntini altı geldiği için olumlu fiqtlqmaisi .. borsa ters işler. Umarım haklı çıkarım herkes nefes alır.
Benim yarına dair tek umudum ne biliyormusunuz. Yarın beklwntini altı geldiği için olumlu fiqtlqmaisi .. borsa ters işler. Umarım haklı çıkarım herkes nefes alır.
Bunları yazdım diye kötü adam oldum dimi.. hayat böyle işte aslında acı gerçekleri yazdım. Ama sizler mutlu eden yalanlara daha çok sahip çıkıyorsunuz.
Son olarak inşallah. Patron bugün. Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp. Yarın yepyeni bir sayfa açar. Zorda olan insanlar umarım nefes alır. Amin.. Ben yarın icin umutluyum sebebi ise borsanın ters mantık işlemesi. Ne temel dayanır bu düşüncem ne tekniğe. Sadece deneyim. Gerçi çok yanılmış bir adamım. Umarım. Bu sefer haklı çıkarım. Kalın sağlıcakla ile
Yok yahu niye kötü olasınız,ama işten anlayan insanlar bilanço hakkında reel somut şeyler yazıyorlar,patron çakal şu bu diye yazıp durmak dikkat dağıtıyor ortada bir oyun varsa plan varsa anlamamızı zorlaştırıyor.Sizin yazdığınız da bir senaryo şimdi size habire patronun adamısın sen millet satsın diye böyle yazıyorsun dese topiğe yazmak içinizden gelir mi.Yoksa sizinki de bir senaryo belki de o doğrudur ,önümüzdeki günlerde tahtaya bakarız sizin senaryoda elbet dikkate alınarak değerlendirme yaparız
Yer İmleri