Sayfa 320/691 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Benim yarına dair tek umudum ne biliyormusunuz. Yarın beklwntini altı geldiği için olumlu fiqtlqmaisi .. borsa ters işler. Umarım haklı çıkarım herkes nefes alır.

2. Bunları yazdım diye kötü adam oldum dimi.. hayat böyle işte aslında acı gerçekleri yazdım. Ama sizler mutlu eden yalanlara daha çok sahip çıkıyorsunuz.

3. Son olarak inşallah. Patron bugün. Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp. Yarın yepyeni bir sayfa açar. Zorda olan insanlar umarım nefes alır. Amin.. Ben yarın icin umutluyum sebebi ise borsanın ters mantık işlemesi. Ne temel dayanır bu düşüncem ne tekniğe. Sadece deneyim. Gerçi çok yanılmış bir adamım. Umarım. Bu sefer haklı çıkarım. Kalın sağlıcakla ile

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bunları yazdım diye kötü adam oldum dimi.. hayat böyle işte aslında acı gerçekleri yazdım. Ama sizler mutlu eden yalanlara daha çok sahip çıkıyorsunuz.
    Canın ne istiyorsa onu yaz Şahocuğum. Ama lütfen sakin...

Zaten maliyetin 0.90 imiş. Hepi topu 4 kuruş zararın var. Bunca panik nedir onu da anlamadım.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Yok yahu niye kötü olasınız,ama işten anlayan insanlar bilanço hakkında reel somut şeyler yazıyorlar,patron çakal şu bu diye yazıp durmak dikkat dağıtıyor ortada bir oyun varsa plan varsa anlamamızı zorlaştırıyor.Sizin yazdığınız da bir senaryo şimdi size habire patronun adamısın sen millet satsın diye böyle yazıyorsun dese topiğe yazmak içinizden gelir mi.Yoksa sizinki de bir senaryo belki de o doğrudur ,önümüzdeki günlerde tahtaya bakarız sizin senaryoda elbet dikkate alınarak değerlendirme yaparız

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Zaten maliyetin 0.90 imiş. Hepi topu 4 kuruş zararın var. Bunca panik nedir onu da anlamadım.
    Yok 1.10 dan beri alım yaptım dedi sn şaho paçal yapmış sanırım son alımı 0.90 dı maliyet daha yukarda olmalı.Ama bence yarın kesin kara geçer.

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Maliyetim 90 değil çok yuksek. İkincisi ben sahsinizi asla kötü söz soylemem ama sizler bana söylediniz.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok 1.10 dan beri alım yaptım dedi sn şaho paçal yapmış sanırım son alımı 0.90 dı maliyet daha yukarda olmalı.Ama bence yarın kesin kara geçer.
    Benim zararım kisada çıkar inşallah umarım.

Sayfa 320/691 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •