Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 79 madde; 1 - 8 arası.

Konu: INVES - Investco Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com/haber/bo...-caldi/1646053

Helal olsun çok değerli bir holding ,maalesef ben arza ukrayna krizi nedeniyle korkup katılamadım ancak alanlara hayırlı olsun ,ileride çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum ,tıpkı diğer şirketleri acsel vertu verus ve pamel gibi.
    keşke borsamıza gelen şirketler hep böyle adam gibi şirketler olsa
    İlk günden tavan yapmayan kağıda mesafeli dururum ben. Belki halka arz fiyatının altına gelmez ama yüksek kazanç beklemek zor bu, durumda

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    İlk günden tavan yapmayan kağıda mesafeli dururum ben. Belki halka arz fiyatının altına gelmez ama yüksek kazanç beklemek zor bu, durumda

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben bir kağıtta ışık gördümmü kriz falan dinlemem alırım,daha düşersede düşsün çünkü ben kendi değerlendirmeme göre alım yaparım borsa rüzgarıyla işim asla olmaz ,bu kağıtta ışık görüyorum ,alacağım kağıtları bu gün için almam yarın için alırım ,evet belki tavan yapmadı piyasa bozuk olması nedeniyle ama ben bu kağıdın ileride borsanın yıldız kağıtlarından biri olacağı kanaatindeyim

3.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Ben bir kağıtta ışık gördümmü kriz falan dinlemem alırım,daha düşersede düşsün çünkü ben kendi değerlendirmeme göre alım yaparım borsa rüzgarıyla işim asla olmaz ,bu kağıtta ışık görüyorum ,alacağım kağıtları bu gün için almam yarın için alırım ,evet belki tavan yapmadı piyasa bozuk olması nedeniyle ama ben bu kağıdın ileride borsanın yıldız kağıtlarından biri olacağı kanaatindeyim
    Piyasa bugün çok iyiydi. Yurt dışına göre kaç gündür pozitif ayrışıyor. Endeks 2000'e dayandığında bile kırmızı kapatmış. Uzun vade için düşünüyorsanız birşey diyemem tabi.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Piyasa bugün çok iyiydi. Yurt dışına göre kaç gündür pozitif ayrışıyor. Endeks 2000'e dayandığında bile kırmızı kapatmış. Uzun vade için düşünüyorsanız birşey diyemem tabi.

Zaten ben hisse alırken bu güne değil yarına göre alırım ,bu gün zaten biliniyor ,mesele yarını öngörüp yerinizi alabilmekten geçiyor para kazanmak için

5.  Alıntı Originally Posted by horasanlı Yazıyı Oku
    zaten ben hisse alırken bu güne değil yarına göre alırım ,bu gün zaten biliniyor ,mesele yarını öngörüp yerinizi alabilmekten geçiyor para kazanmak için
    hissenin büyük kısmını alan adamı ınternetten bı aratın.karısmadıgı dolambazlık kalmamıs yazıyor ınternette.zaten vertu verus vb fılan sırketlerın gızlı ortagıymıs.

Aynı zamanda zamanında artog dıye bır hısse vardı ıcını bosaltan da oymus.oyle yazıyor ınternette borsa sıtelerınde.karısmadıgı operasyon kalmamıs.

Yazanlar bunlar.inşallah iyi olur yatırımcı adına..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •