Sayfa 422/805 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    ortak, olaylari pek takip etmiyorsun sanirim

tkfen de ki olay petrol fiyatlarindan cok daha buyuk!
    Hocam iki yıldır pandemiyi bahane ediyorlar. Nereye kadar kaçacaklar artık bir şey kalmadı.

2.  Alıntı Originally Posted by the_wave Yazıyı Oku
    Hocam iki yıldır pandemiyi bahane ediyorlar. Nereye kadar kaçacaklar artık bir şey kalmadı.
    Aynen ortak

İşte crude fiyat ortalamaları

Crude Oil Prices - Historical Annual Data
    YearAverage

2022$87.59
    2021$68.17
    2020$39.68
    2019$56.99
    2018$65.23

Bir tek 2020 fiyatları düşük

2021, 2019 ve 2018 ‘ den daha Yüksek

Zaten Rusya’ da iş aldılar da ne oldu ?

Yine küllüm zarar !

Bu saatten sonra aldıkları işlere de sevinmemek gerek, sonu hüsran oluyor..

3. Cok fena dolandirildik, ayni fiyatta oldugumuz kagitlar mesela aselsan 5-6 tl fark atti bize . Burada dolandirilmamiz yaninda diger kagitlardaki hareketleri de kacirdik . Kim kazandi peki icerden bilanco oyununu bilenler , patron ve onun yancilari . Binlerce insanin emeginini caldilar umutlarini bitirdiler. Ali pandir iyidir diyen bir kac yalaka vardi bu sayfada da al sana Ali Pandir , onuru serefi olan adam bu sirkette napsin hepsi patronun satin aldigi adamlar iste parasini verirsin ruhunu satar onurunu satar . Sktgm eskortlar bile sizden daha serefli

4.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    https://www.tekfen.com.tr/yonetim-kurulu-uyeleri-1-8

Halka açık şirketlerde küçük yatırımcı haklarını bağımsız üyelerin koruması gerekmektedir

Ben hakkımın korunduğuna emin değilim
    Hocam, memleket uçurumdan yuvarlanmıyorsa sizin gibi güzel insanlar sayesinde. Iyi ki varsınız.

5. Yönetim kurulu demişsin ama bildiğin ölüm grubu olmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Hayatimda bu zamana kadar en az 50 sirketi yakindan takip etmis almis satmisimdir Fmizp patronu Sinan dereliyi en buyuk dolandirici zannederdim ancak tekfen holding e sahip olan 3 aile kadar profesyonel hirsizina daha denk gitmemisim demek ki . O satafati holdingler fabrikalar gayrimenkuller calismakla ticari zekayla degil cok ustaca planlanmis hirsizliklrla olmus ve yapilan yardimlar desteklerle de kamufle edilmistir.

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hayatimda bu zamana kadar en az 50 sirketi yakindan takip etmis almis satmisimdir Fmizp patronu Sinan dereliyi en buyuk dolandirici zannederdim ancak tekfen holding e sahip olan 3 aile kadar profesyonel hirsizina daha denk gitmemisim demek ki . O satafati holdingler fabrikalar gayrimenkuller calismakla ticari zekayla degil cok ustaca planlanmis hirsizliklrla olmus ve yapilan yardimlar desteklerle de kamufle edilmistir.
    Kıl oldum

Enka’ ya bak

Adamların Rusya işleri çok daha fazla

% 7 prim yapmış bugün

Tekfen % 1.4

Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Kıl oldum

Enka’ ya bak

Adamların Rusya işleri çok daha fazla

% 7 prim yapmış bugün

Tekfen % 1.4
    dun gece bilanco acikladi