Sayfa 992/1001 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Daha önce de yazdım ve isim verdim tekrar vereyim Hakan Bayrakçı ,bu adam anketçi CNNTürkün kadrolu elemanı tv de izlemedim ama twitter da denk geldi ,eğer montaj değilse ,eline bir sopa vermişler , anlatıyor Sopayla haritada Rusyayı gösterip nükleer füze kullanırsa 5 milyar insan ölür diyor
    Gerçekten bu montaj değilse ,hadsizlik insanlara saygısızlık ,sorumsuzluk , en baba nükleer silah uzmanı bile nükleer savaşta neler olacağına dair somut bir fikri olmadığı söyleniyor
    Sen nerede gördün nükleer savaşı ,dünyada böyle bir savaş olmuş mu
    Eğer internet olmasa bu yorumcuların %95 i tv ekranlarına çıkamaz vikipedia ,google oralardan bir şeyler buluyorlar .
    Netice de kalitesizlik o proğramları izleyen insanlarada yansıyor
    Sabah birisi Japonyadan haberin yok herhalde diye yazmış , japonya ne ara nükleer savaşa katılmış haberi yok

2. Emlak Konut ucuz kalmış. Rasyoları iyi. Dolar bazlı dipte diye kenara alıp orta vade koyayım diye düşündüm. Dip desteğinin de altına inip dolar bazlı tarihi yeni dipler arıyor. Cesaret edip almaya başlayamadım.10 sene önce 1,5 dolar, şu an 0,14 dolara kimse yüzüne bakmıyor. Bir de tüm ekonomisini inşaat üzerine kurmuş bir ülkenin, sektör firması. Ne muhteşem yönetmişler...
    2023 sonrası değerlenir mi? Onu netleştiremedim kafamda...

3. Ben Hakan Bayrakçı'yı seviyorum. Piyano filan çalıyor, geçen yeni evlendiği eşini de galiba programa aldılar.

Kuran'ın en az 15 mealini okudum dedi, Elmalı'nın orijinal tefsirinde "Yuh mu olsun" "Yok mu olsun" yazıyor diye tartışmaya girdi kazandı.

Onu halk ne düşünüyor şeklinde dinliyorum. "Zzabaha kadar" sözü ile marka oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Dünya Bankası Rusya'daki tüm programları durdurdu
    Reuters

5. Bu anketçi arkadaşla canlı yayında Canan Kaftancıoğlu birbirine girdiler . Kaftancıoğlu bana gelip istediğin şekilde anket sonucu çıkarırım gibilerinden konuşmadın mı deyince ,hınk mınk ,tıkandı kaldı
    BEN SEVMEM

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Emlak Konut ucuz kalmış. Rasyoları iyi. Dolar bazlı dipte diye kenara alıp orta vade koyayım diye düşündüm. Dip desteğinin de altına inip dolar bazlı tarihi yeni dipler arıyor. Cesaret edip almaya başlayamadım.10 sene önce 1,5 dolar, şu an 0,14 dolara kimse yüzüne bakmıyor. Bir de tüm ekonomisini inşaat üzerine kurmuş bir ülkenin, sektör firması. Ne muhteşem yönetmişler...
    2023 sonrası değerlenir mi? Onu netleştiremedim kafamda...
    Emlak Konut'dan iş alanlar milyarder oldu bu onlar kadar etmiyor. Gelir paylaşımı modeli risksiz kazanç dendi her alanın elinde kaldı.
    Olacak iş değil.

7. konut alacaksanız , cephesine fiyatına bakmayın, önce üstünüzde kim oturuyor o na bakın ,****** biriyse , bedava da verseler almayın..
    iyi geceler

8.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Bu anketçi arkadaşla canlı yayında Canan Kaftancıoğlu birbirine girdiler . Kaftancıoğlu bana gelip istediğin şekilde anket sonucu çıkarırım gibilerinden konuşmadın mı deyince ,hınk mınk ,tıkandı kaldı
    BEN SEVMEM
    Şimdi TV'deki adam gelip bana yumruk atamıyor, o yüzden ben onları seviyorum. Normal insana bir şey söylüyorsun kalkıp seni vurabilir.

Aslen bende sevgi değil merhamet var. Yanlış kullanım olan bir alan. Belki sevimli denebilir, sempati duyuyorum denir.

Sevgi emek demek sözüne katılıyorum, o yüzden de kimseyi sevemiyorum, insanın heybesinde verecek bir şeyi olacak ki birilerini gerçekten sevsin. Öyle herkesi sevmek de zor, ancak Tanrı olursun çok hazinen vardır seversin benim mantığıma göre.

Öte yandan bir kaç kişiyi sevebilirim o kadar kredim var ama ölmeden hemen önce veya sonra harcamak istiyorum.

Güven esas mesele, Trustable şey, insan çok daha kritik benim için.

https://www.youtube.com/watch?v=zGLsluxbvzg
    Paul Mauriat - Sympathy
    Bizde çok ünlü ama 8300 kişi dinlemiş.

Sayfa 992/1001 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •