Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
Elinde olanlarda satsa öyle güzel olcakki 2.30 dan bunların yüzüne kürekle vururum 5 de malı bosaltirim sabır bekliyoruz hala keriz avliyorlar algyo ve alarko alan varmı benim gibi hissesine sahip çikan patron bunlar.ytd
2.30 alsan ne olacakki, bu sefer 1.60 basarlar. Bizde alırken 4.90 düştü,3.80 sağlam destek diye aldık ,durum ortada 2.47 bastılar.
Buradaki sorun Büyük yatırımcıların uzun vade yatırım yapmamaları. adamlar 2.47 ,2.48 topladıklarını 2.73 kadar boşalttılar boşaltıyorlar. Uçacak kaçacak. on olacak yirmi olacak dğşüncesi yok adamlararda. aldıklarını hemen elden çıkarıyorlar. ya patron yada işletme güven vermiyor olmalı yatırımcıya. adamlar ortamı iyi kullanıyor. uzun vadeci hayalperest yatırımcıyı "taşımacı" olarak kullanıyor. aşagıdan aldıklarını buldukları karla satıyor.
dediğim gibi olağan dışı bir gelişme olmazsa, 2022 gözden çıkarın. 3.44 görmek bile hayal olacak burada.ytd