Sayfa 507/603 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Hattın kurulması bekleniyordu sona gelinmiş belliki...
     Alıntı Originally Posted by metallurgist Yazıyı Oku
    Irak�a 500 MWlik ihracat haftaya basliyormus.

https://www.rudaw.net/english/middle.../060320222-amp

Gectigimiz sene AKSEN� in150MWlik ihracati vardi. Umarim hepsini yine AKSEN ihrac yapar )

2.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    Hattın kurulması bekleniyordu sona gelinmiş belliki...
    bakalım bize birşey düşecek mi ya da ne kadar düşecek??

hissede bütün olumsuz haberleri en dibine kadar kullananların bir amacı olmalı. hisse satmadan 1 tl hatta 1,5 tl aşağı çektiler fiyatı.

zabaha gadar burdayıh inşallah. ağustos bilanço zabahı.

3. Herhalde bilançodan beri hiç artı kapatmadı, bugün de yükselme denemeleri şu saat itibariyle bastırıldı.

4. Yazmamı bekliyormuş, devamı da gelir umarım.

5. Alarko gibi santral değerlemesini de net kara katsaymış 5 milyar kar açıklayabilirmiş şirket. Karşılaştırma için önemli. ALARK-AKSEN, ALGYO-OZKGY-TRGYO bunlar karşılaştırmalar için güzel örnekler. Aslında AKSEN'in muadili yok gibi ama en yaklaşık bir bilgi vermesi açısından. Hepsi portföyümde güzel beklentilerim olduğu şirketler. AKSEN ağırlığımı bu yüzden biraz arttırdım.

6.  Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    dolar kuru ve özellikle ptfler bugunden daha düşüktü.bunlara ek olarak özbekistan ve kongo da katılacak.kur etkisi olmadan ceyreklik 700 800 faaliyet karı bana mümkün geliyor.
    birde haklısınız aşırı vergi ödedik bu çeyrek. fakat yinede net karı son çeyrek kadar beklememek lazım. kur katkısı olmayacak.

yatırım tavsiyesi değildir.
    Sanki minimum 200 milyon kur katkısı olacak gözüküyor.

7.  Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    Alarko gibi santral değerlemesini de net kara katsaymış 5 milyar kar açıklayabilirmiş şirket. Karşılaştırma için önemli. ALARK-AKSEN, ALGYO-OZKGY-TRGYO bunlar karşılaştırmalar için güzel örnekler. Aslında AKSEN'in muadili yok gibi ama en yaklaşık bir bilgi vermesi açısından. Hepsi portföyümde güzel beklentilerim olduğu şirketler. AKSEN ağırlığımı bu yüzden biraz arttırdım.
    alarko öyle mi yapmış. muhasebesel olarak illa ki farklı bir durum vardır.

8.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    alarko öyle mi yapmış. muhasebesel olarak illa ki farklı bir durum vardır.
    tam da öyle yapmış. 450 milyon dolar borç, 642 milyon TL favök ama yanızca 48 milyon zarar. 1.5 milyar civarı değerleme karı koymuşlar ki yatırımcı ilişkileri de CENAL değerlemesi ve diğer etkenlerle kar 1.2 küsür milyar dedi. GYO mantığı maalesef.

Sayfa 507/603 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •