Sayfa 75/709 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 5667 madde; 593 - 600 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Mr.Brown, TemelReis ile tanisikliginiz var mı? Onun Mr.Smith diye ABD de bir tanıdığı vardı sanki.
    Ben bir tek TemelReis tanırım oda ıspanak yemekten gitti çöp bacaklı bir Safinaz a aşık oldu

2.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Kusura bakmayında bu topicte ayrı bir kafa yaşanıyor.
    İlaçların etken maddeleri
    Kar marjları vs vs
    Sanki şirketin reklam ve pazarlama ekibi burada çalışıyor
    Evet herşey çok süper lakin tahtacımızda karakter sıkıntısı var
    Tüm karı kendi yemek istiyor. Ona göre kar onun hakkı diğer yatırımcılar ise onun hakkını gasp eden kişiler
    Böyle iyi şirket olunmaz. İyi şirket yatırımcısı ile büyüyen şirkettir
    Şirket reklam ve pazarlama işini yapmadığı için, benim gibi bazı arkadaşlar bu açığı gidermeye çalışıyor!

Şu "tahtacı" kelimesi nedir, öğrenmişsiniz bir laf, tahtacı aşağı tahtacı yukarı. İyi şirket olmayabilir, bu da bir görüş. Ama önce edep, adap.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Şu tahtacı kelimesinden nefret ettiğim kadar hiç bir kelimeden nefret etmedim borsada...o kadar kıl kapıyorum yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu tahtacı kelimesinden nefret ettiğim kadar hiç bir kelimeden nefret etmedim borsada...o kadar kıl kapıyorum yani.
    Borsa oynamak
    Lot
    Tahtacı bu ve bunun gibi bir çok terim yaklaşık 300 yıl önce Hollanda borsasında çıkan kavramlar ( Gerçi adamlar 1 lale soğanı uğruna tüm borsauyı batırmışlarsada) dijitalleşmeye karşı kavramları hala yaşıyor

5. Aşağıdaki liste webde açık kaynakalara göre Devanın son 3 yıldaki sadece onkoloji yeni nesil ilaçlarda flash lansman ve pipeline bilgisidir (Otezla hariç; Otezla dermatoloji ürünüdür). Bunlar açık kaynaklardaki bilgilere göre; değerli bir ortağımız tarafından webden derlenmiş bilgilerdir. Kendisine tüm ortaklar adına teşekkür ederiz.

Tahmin edeceğiniz üzere; bunlar, sadece açık kaynaklardan erişebildiklerimiz. Tüm bilgilere açık kaynaklardan erişmek mümkün değildir. Zaten pipelien bilgisinid edevlet sırrı gibi saklıyor (Deva, bu konuda haksız da değil; endüstriyel casuslusla firmadan bilgi çalmaya kalkmışlardı. Yeltenenler davalık oldu. bkz medya haberleri). Örneğin, ruhsat aldığını geçen hafta öğrendiğimiz ve dünyanın en çok satan ilk 10 ürünü arasında olan Apiksaban hakkında ruhsat alınana kadar bilgimiz yoktu. Yani, pipelineın bundna ibaret olduğunu düşünmeyelim. Tablodaki 6 nolu ürün biyoteknolojik üründür. rakamlardan tahmin edeceğiniz üzere; 1, 5, 6 ve 13 nolu ürünler küresel olarak en çok satan ürünler listesinde yer almaktadır.

potansiyel tahmini için pazarda olan rivelime ile toplamı karşılaştırırsak, yakın zamanda lanse edilenler ve buradaki ürünlerden 3 ane rivelime büyüklüğünde ciro potansiyeli var (yıllara yaygın olarak). şirket, işlerini geliştirmek için kendi üzerine düşeni fazlası ile yapıyor..

patent tarihleri hakkında not: Avrupaya göre belirlemeye çalıştım. Avrupa ve Amerika patent tarihlerinde farklılıklar olabiliyor.

tekrar belirtelim: otezla hariç, onkoloji dışı lasnman ve pipeline ürünlerini içermemektedir.
    Attached Images Attached Images
    Son düzenleme : Maslak1; 13-03-2022 saat: 19:59.

6. Ek 28387

listemiz

7.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    Ek 28387

listemiz
    Linkte sıkıntı var sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Linkte sıkıntı var sanırım.
    text olarak bu şekildedir (bold kısımlar milyar USD olarak yıllık ürün cirolarıdır):

no DEVA Global Marka Molekül adı Küresel ciro (Miilyar USD) Patent Süresi Dolum tarihi
    1 Rivelime Revlimid Lenalidomid 12.0 Deva pazarda
    2 Pomalem Imnovid Pomalidomid 3.0 Deva pazarda
    3 Sutesgo Sutent Sunitinib 0.7 Deva pazarda
    4 Vopazzi Votrient Pazoponib 0.6 Deva pazarda
    5 Apaclot Eliquis Apiksaban 9.0 Yeni ruhsat
    6 Marka başvurusu oldu Mabthera Rituximab 6.5 2013
    7 Eteken madde üretimi Tasigna Nilotinib 2.0 2024
    8 Eteken madde üretimi Sprycel Dosatanib 2.0 2025-2026
    9 Eteken madde üretimi Otezla Apremilast 2.0 2023
    10 Pipeline _ pazara çıkış için bekliyor Jakavi Ruxolitinib 2.0 2027
    11 Pipeline _ pazara çıkış için bekliyor Inlyta Axitinib 1.0 2025
    12 Pipeline _ pazara çıkış için bekliyor Xtandi Enzalutamid 4.4 2026
    13 Pipeline _ pazara çıkış için bekliyor Ibrance Palbociclib 5.4 2023
    TOPLAM 50.6

görsel olrak da aynısını tekrar ekleyelim.

onko n otexzla 4.jpg

bir de düzeltme: Apiksaban, onkoloji değil; kan sulandırıcıdır.

Sayfa 75/709 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •