Sayfa 199/262 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. Şimdi diyorsunuz ki dışarısı %3 lerin yaptığı zamanda biz neden buralardayız.
    pıst 100 de 1726 dıp sayarsak tl bazlı 2100 %22 yukarı yaptık.
    sıra onlarda dipten %15 yukarı yaptılar , farkındaysanız Dow da bam bam yukarı değil .
    benim gördüğüm petrol,emtia,altın ,borsalar fiyatlamalar olarak bir şekilde yeniden dizayn edilecek .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    09.03.2022 de paylaştığımız Dax grafında belirttiğimiz dipten %15 yukarı aldılar.
    14180 üzerinde günlük kapanışlar yaptığı sürece pozitif .
    yalnız bu kadar pozitiflik bana biraz abartılı geldi.
    hafta sonu dow ve dax grafı paylaşıcam .
    2022 de böyle geçebilir mi diye.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Özl den bazı arkadaşlar pıst 100 grafı istiyor benim graflarda 2100 üst kanal kırılmadan graf paylaşmanın manası yok.
    burayı takip eden emek hırsızları var geliyorlar kopyalayıp gidiyorlar analizleri götürdükleri yerlerde altına yazmadan kendi analizimiş gibi anlatıyorlar benimde haberim yoktu , yalnız hisse net te daha önce yazan çoğu teknikçi twiterda hem buraya hem oraya takılan arkadaşlar bildirdi öğle haberim oldu.Bu yüzden ben istemediğim sürece bunlara elimi belli etmiyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Beni daha önceden tanıyanlar bilir özl den yazdığınızda hepinize dönüş yapamam , vıopta yazarken oradayım diye ortaya yazıyordum ,burada yazarkende burada paylaşım yapıyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bugun nebati beyi dinledim tv de , gözlerindeki ışıkla ekonomideki ışık aynı görmedim.
    Öncelikle hükümet ekonomiyi seçim odaklı götürmeye çalışıyor neden çünkü zamanlama hatası yaptılar çözüme geçseler meyvesi seçime yetişmez oda tutarsa.Bu yüzden kendilerine göre modeller çıkarıyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Putin çıktı brent 130-138 dolarlardayken olumlu gelişmeler var dedi , brent oradan aşağı verdi sizce bu tesadüf mü
    bakıyorsun ortada birşey yok oda petrol üzerinden piyasayı yapıyor , nasıl olsa giren girmiş .
    İranı bu yüzden uyardı , ABD de Çini uyardı.Bıden Sudileri uyardı şuanda herkes okey masasında gibi koltuğunun altındakini taşlıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Beğenilerinize göre
    ·
    Daha fazlasını gör
    Cem Başlevent
    @cbaslevent
    ·
    6s
    Mevduat faizini düşürme saplantısıyla konut fiyatları uçuyor. Bir zamanlar emeklilik ikramiyesiyle ev alınan ülke, Türk ailelerin İranlıların, Rusların kiracısı olduğu ülkeye dönüşüyor.
    3-5 milyar döviz gelecek diye buna göz yumuluyor; vatandaşlık verilerek teşvik ediliyor.

yukarda belirttiğim gibi seçim odaklı ekonomi yönetirseniz böyle hatalar yaparsınız herşeyi para görmek hata.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. dax saatlik sarı çizgi bölgesi satış olarak çalışmış bakalım aynısı olacak mı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 199/262 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •