Sayfa 318/614 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Benim için sorun değil istediklerini konuşsunlar. Sayın karadereli ben geri alımı değil (geri alım açıkladılar zamanında sonra iptal ettiler) çünkü daha satışa konu olacak lotlar vardı bence.. Siz geri alimida sorun isterseniz tabii,
    Benim dediğim şirket ortakları Mehmet,Nilgün ,Ertuğrul bunlar hisse satışı yaptılar bunlar bu satışlardan önce ortak satışlarıyla halka açıklığı %25 e çıkaracağız demişlerdi o %25 hala olmadı acaba bu payın içerisinde merhum Gürdal in payı dahil mıydı mesela.
    yani soru tam olarak
    "ortak satışı devam edecek mi halka açıklığı %25 e çıkarma gibi bir plan vardı" diye olabilir.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    "ortak satışı devam edecek mi halka açıklığı %25 e çıkarma gibi bir plan vardı" diye olabilir.
    .
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3. POLHO dolar bazlı 9 yıllık grafik, dolar bazlı kaybımız büyük inşallah kayıplarımız kısa zamanda çıkar. Screenshot_20220317_075920_com.android.chrome.jpg

HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by turgut40 Yazıyı Oku
    POLHO dolar bazlı 9 yıllık grafik, dolar bazlı kaybımız büyük inşallah kayıplarımız kısa zamanda çıkar. Screenshot_20220317_075920_com.android.chrome.jpg

HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bist100 bile bu süreçte dolar bazında değer kaybetti, bistte soygun var

5. Keriz avlamaya devam ediyo hırsizlar dua edinde borsa hergun yukseliyo 2 gün inse 2.60 altinda hisse yatirimcisini böyle kanıni emen bir hisse görmedim allah sabır versin sizlere kemalde kayboldu günluk artislari yaziyodu alarko arti 7bugunde suan 6 bunuda yazacakti neyse temettu almaya geliriz toplam parayla bedava hisse .herkese bol kazanclar ytd.

6. İhtiyar yazmadan asla

7.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    İhtiyar yazmadan asla
    Kemal reis alarko geri alım açıkladi darısı sizin polhoya .adamlar %100 hisse yukseldiginde bunu yapti .

8. Usta Sen bu işi biliyorsun.genel kurulda soru sormaya gerek yok .neredeyse bütün şirketler geri alım yapacak siz bu örnekleri verin bizde istiyoruz diye sesinizi yükseltin yeter.

Sayfa 318/614 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •