Sayfa 548/1044 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Bu gün aracın yapılan sigortasının belgelerini almaya gittim sigortacı arkadaşım aynı zamanda iş arkadaşımdı oturup çay içtik konuştuk.
    Araç sigortalarının iki katı artmasını, 2021 yılının 2020 de ki gibi pandemi sebebiyle araçların pek yola çıkmayacağı hesap edildiğinden rekabete girişen sigorta şirketleri fiyatları ucuzlatmış. Fakat işler hesap ettikleri gibi olmamış yollara hucum eden bunalmış insanlar çarpışan oto misali geçirmiş 2021 senesini ve sigorta şirketleri küllüm zarar.

2. Konuşmamız da dikkat çeken bir husus var onu da aktarayım önemli,
    Bu yıl sigorta fiyatları iki katına çıktı fakat Araç yedek parçalarında ki artış daha fazla dedi.
    Dolayısı ile sigorta şirketlerinin kar oranını sürücüler belirleyecek herhalde büyük oranda bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Konuşmamız da dikkat çeken bir husus var onu da aktarayım önemli,
    Bu yıl sigorta fiyatları iki katına çıktı fakat Araç yedek parçalarında ki artış daha fazla dedi.
    Dolayısı ile sigorta şirketlerinin kar oranını sürücüler belirleyecek herhalde büyük oranda bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
    "Çıkma" cılara gündoğdu desene
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Konuşmamız da dikkat çeken bir husus var onu da aktarayım önemli,
    Fiyat artışları tam gaz devam ediyor gün geçmiyorki fiyatlar GünCellenMESİN, sanırım ülkece bizi sürekli kıskanan mavi gözlü Almanların nazarına geldik...

Yazılacak çok şey var ama bir anlamı yok, hatta yazdım sildim, millet hayatından memnunsa bana da .ok yemek düşer
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. O başka sen kendi aracını çıkmacıdan yaptırırsın hata sende ise, ama karşı taraf orjinal parça ister.

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Fiyat artışları tam gaz devam ediyor gün geçmiyorki fiyatlar GünCellenMESİN, sanırım ülkece bizi sürekli kıskanan mavi gözlü Almanların nazarına geldik...

Yazılacak çok şey var ama bir anlamı yok, hatta yazdım sildim, millet hayatından memnunsa bana da .ok yemek düşer
    Hocam önümüzde ki 10 yıl bu enflasyonist ortam sürebilir ağalar böyle istedi, daha doğrusu kaçınılmaz sondu bu şimdi bunu devam ettirmek için her türlü hinliği devreye sokar bu büyük akıl ona göre gardımızı almamız lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hocam önümüzde ki 10 yıl bu enflasyonist ortam sürebilir ağalar böyle istedi, daha doğrusu kaçınılmaz sondu bu şimdi bunu devam ettirmek için her türlü hinliği devreye sokar bu büyük akıl ona göre gardımızı almamız lazım.
    Hocam bu plandemi muhabbetine tüm ülkeler deli gibi para bastı bunun sonucunda halk/halklar fakirleşti, bizim pek alacak gardımız kalmadı şahsen elimdeki para sabit kaldığı için kabaca %50 kaybetmiş sayıyorum kendimi, bu süreç nereye kadar devam edecek hangi noktada duracak belirsiz ama bu tarz olayların sonunda savaş ihtimalleri artıyor...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. https://youtube.com/shorts/zwaciqeW7C0?feature=share

Yani durum bundan ibaret...

Yol yaptılar şimdi boru döşüyorlar, yanlış olmasın kanalizasyon borusu (:

Sayfa 548/1044 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •