Sayfa 73/472 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 577 - 584 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Anadoluda kasaba tarzında doğalgazı olan küçük ilçeler var. Kendi güzel hastahaneleri var.
    Zaten belirttim Akhisar da oturmak istediğimi. İlçemize doğalgaz geleli 10 yılı geçti. 2 özel, 2 devlet hastanemiz var. Alışveriş merkezi vb. gibi sosyal tesisler çok. Tavsiye ederim. Ama benim için emekli olmadan zor gibi. 3 gün köyde 5 gün Akhisar da yada tam tersi devam edecek gibi şimdilik. Hayırlısı bakalım. Saygılar

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Yok Servetbey hocam sağol ben yinede ihtiyarlıkta şehiri tercih ederim abi. Köyde soba olsada gecenin 3 'ünde sönüyor. Tuvalet banyo desen avluda 20 metre ötede. Kış günü duş alasım bile gelmiyor valla. Yağmurda her taraf çamur. Düşsen bi tarafını kırcan. Velhasıl bırak emekliliği beklemeyi. Çocukları eversem barkarsam sat tarlaları ver elini Akhisar. Saygılar
    Babamın şehirde çiftliği vardı..Hayvancılığı bırakınca şehrin göbeğinde daire alıp oraya yerleşti çiftliğide kiraya verdi..Sebebi ev sobalı olmasıydı ve sizinde belirttiğiniz gibi yağmurda bahçe çamur olurdu...Şimdi keyfi yerinde ama emekli maaşından ilk kez şikayetçi olmaya başladı ...

3.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Zaten belirttim Akhisar da oturmak istediğimi. İlçemize doğalgaz geleli 10 yılı geçti. 2 özel, 2 devlet hastanemiz var. Alışveriş merkezi vb. gibi sosyal tesisler çok. Tavsiye ederim. Ama benim için emekli olmadan zor gibi. 3 gün köyde 5 gün Akhisar da yada tam tersi devam edecek gibi şimdilik. Hayırlısı bakalım. Saygılar
    Bence mükemmel senaryo, üç gün köy, 4 gün ilçe merkezi...yazın köy hayatı artar, kışın şehir hayatı...şehir dediğimiz küçük anadolu şehri, ya da akhisar gibi büyük ilçe merkezleri..ideal emeklilik senaryosu bence....ama bunun için emekli maaşı yanında, belki ondan daha fazla düzenli bir ek gelir şart...para olmayınca köy de şehir de zor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Çok doğruuuu. Hepinize katılıyorum. Zaman ne getirecek bakalım. Sağlık sıhhat yerinde olsunda. Bir yazarın kitabını okurken şunu yazmıştı. Bizimde öyle olmaz inşaallah. "Hayâllerimin hayâl olmasından korkuyorum" Saygılar

5. Hakikaten bazen düşünüyorumda tam anlamıyla kopamam ben köyümden yaa. Mesela şu an yüksek bir yerde odun ateşinde közlerin üzerinde demlik fokur fokur. Hepsi organik yiyeceklerle kahvaltı yaparken ovayı seyrediyorum. Günlük güneşlik. Kuş sesleri cıvıl cıvıl arılar vızır vızir. Bir tane araba sesi, traktör sesi yok. Hiç olmazsa hafta sonları bu keyif için gelinir yine gelinir köye. Saygılar

zeytinci nin akhisar ilce merkezi de iyidir........

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Anadoluda kasaba tarzında doğalgazı olan küçük ilçeler var. Kendi güzel hastahaneleri var.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Servetbey Hocam teşekkürler. Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Akhisar ilçe merkezi şehir gibidir, çoğu ili aratmayacak büyüklüktedir, her türlü imkana iyi kötü erişebilirsiniz.Ayrıca çevresindeki doğası çok iyidir. Bir tek denizi eksik
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 73/472 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •