Sayfa 465/919 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. gerçekler neyse oo..

sonuç neyse oo..

kimileri bunu bilinçlenmek veya iyilik olarak görür..

kmileri de "gerçeklere" , "kötülemek" olarak bakar..

2. yine de belirtyeim ...

öyle kront gibi 3-5 yatırımcısı olan değil tam 150 bin yatırımcı olan sasa hissesi 5 senede dolar bazlı 25 kat gitmiş..

gidecek olan hisse gider..

2030 yılı vadem devam ediyor..

hedefim unicorn değil artık hedefim decacorn .

3. daha bugün doğalgaza yüzde 35 zam daha geldi...

herşeyin fiyatı son 1 senede yüzde yüz atmış..

bu ise son 1 senede zirvesinde 2,5 kat düşmüş..

hissenin böyle sürünmesi yani bu hareketler daha çok sinirlendiyor ayrıca hedefimi daha da büyütüyor bu sebeble hedefimi 2030 decacorn olarak koydum.

4. Burda sadece hissenin kötülenmesi elestirilmemis ama neyse

Peki o zaman şöyle sorayım.
    Hissenin bize dolar bazında kazandirmadigi "gerçeği " nin surekli dile getirilmesi bize ne kazandırır?
     Alıntı Originally Posted by mehmetim123 Yazıyı Oku
    Yatirimci dostlar; Kront u surekli başka hisseler ile kıyaslamak, kötülemek, şirkete veya patrona sitem etmek ve bunları sürekli tekrar etmek yatırımcısına bir şey kazandırır mi? Yoksa kaybettirir mi?

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. herkes ne anlamak isterse onu kazandırır

6. Hocam hergun bu kadar negatif taraf görmek ile 2030 gelmek bilmez.
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    yine de belirtyeim ...

öyle kront gibi 3-5 yatırımcısı olan değil tam 150 bin yatırımcı olan sasa hissesi 5 senede dolar bazlı 25 kat gitmiş..

gidecek olan hisse gider..

2030 yılı vadem devam ediyor..

hedefim unicorn değil artık hedefim decacorn .

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetim123 Yazıyı Oku
    Hocam hergun bu kadar negatif taraf görmek ile 2030 gelmek bilmez.

gelir gelir merak etme sıkıntıdan sinirden yaza yaza zaman akıp gider su gibi..

Spek Beyle uğraşa uğraşa zaman akıp gider .. yoksa başka türlü zaman geçmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetim123 Yazıyı Oku
    Yatirimci dostlar; Kront u surekli başka hisseler ile kıyaslamak, kötülemek, şirkete veya patrona sitem etmek ve bunları sürekli tekrar etmek yatırımcısına bir şey kazandırır mi? Yoksa kaybettirir mi?

Sirketi, spegi ya da patronu burada kotulemek, sirkete, spege ya da patrona zerre zarar vermez.

Bilakis, sirketi en basarili orneklerle kiyaslamak, onlar ucarken senin yerinde saydigini, ya da geriledigini tekrarlamak, zaten zararda olan kucuk yatirimcinin yarasina tuz basar, psikolojisini bozar. Eger sirketin piyasa degerinin uzerinde bir baski varsa, tam bu baski kalkacakken cikmasina da sebep olabilir. Belki de ciksin da baski kalksin isteniyordur safca ya da bilinclice.

Bunlarin, yok hisseden ciktim, kalanlara bol sabir, yok 5 sene buradayim, lanet olasina kagit gibi durmadan celiskili, kararsiz soylemlere sahip kisilerce soylenmesi de ayri bir psikoloji bozucu davranis.

Benim tahminim, bazilarimizin psikolojisi iyice harap olmus, herkesinki oyle olsun diye de cirpiniyor. Halbuki soyle bir kenara cekilip uzaktan olaya baksa, durmadan hirpaladigi kisilerin spek ya da patron degil, masum, hatta magdur olan kucuk yatirimci oldugu idrak edilebilir.

Borsada su an degerinin coook altinda olmayan cok kagit yok. Belki sadece yuzde 3-5 basarili olan vardir, durmadan bunlar gozonune sokuluyor. Borsanin topyekun degerinin coook altina dusmesinin, sirketlerin pul degerine gelmesinin sebeplerini sadece patronlara baglayamazsiniz. Aslinda uzun vadede patronlarin yuzde 99'u sirketlerinin kotu durumda gozukmesini istemez. Uzun vadede hic bir spek, bir kagidi 3-5 sene baskilamak istemez. Demek ki, uzun vadede durum -ozelde olabilir ama- genelde, topyekun patronlardan ya da spek'ten de kaynaklanmiyor aslinda.

Yatirim tavsiyesi degildir

Sayfa 465/919 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •