Teknikte Golden Cross gerçekleşti, Virajlı korkutucu yollara girmek üzereyiz, dökmek için sert hareketler gelebilir tansiyonu ve kalbi olanlar dikkatli olsun. Eğer Dökülen az olursa bir süre hafif eksi ve yatayda dolaşabilir... Çıkarımlarıma göre aslında hissede fazla küçük yatırımcı yok ama daha kötüsü az olan yatırımcılarında büyük lotları var. Akıllı para önceden hisseye park etmiş durumda. Onların (akıllı paranın) inadı ve kararı hissenin kısa ve orta vadede kaderini şekillendirecek. Maliyetlerin en yoğun olduğu bölge neresi tam olarak onu araştırmak lazım. (Ben takas okuma konusunda iyi olmadığımı söylemiştim, bu konuda akıllı bir arkadaş Kurumların en yüksek maliyetlerinin nerede olduğunu bulabilirse büyük iş yapmış olur) Eğer o bölgelere gelirde hacim artarsa mal el değiştiriyor derim ve arkama yaslanırım. Maliyetlerin en çok olduğu bölgede büyük hacim bekliyorum. O hacim olmazsa hisse tekrar geri gelebilir. Ayrıca son çeyrekte Döviz yükselişinden - 158 Milyon kambiyo zararı gelmişti. 2022 ilk çeyrek bilançosununda bu minimum düzeye inecek. İlk çeyrek bilançosunu ben baya baya iyi bekliyorum; tabi hesapta olmayan, gözümden kaçan bir gider olursa da onu bilemem.
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri