Sayfa 19/210 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

isgyo, 5 günde %25 gitmiş. Vade sonuna 22 gün var. Bakalım ne zaman pes edilecek?

Vadeli ile spot arasındaki 30 kuruş farkın azalmasına asla müsade edilmiyor. Güçlü birilerinin kontrolü altında olduğu aşikar.

YTD.

6ncı iş gününde %34 yükselmiş. Vade sonuna 21 gün var.

Vadeli ile spot arasındaki 30 kuruş farkın azalmasına asla müsade edilmiyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. bir şey soracağım ?
    29 nisan vade sonu,
    spot ile viop fiyatları eşitleniyor mu ?

vade sonunda viop pozu kendiliğinden kapanıyor mu ?
    yoksa biz mi kapatıyorız?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bir şey soracağım ?
    29 nisan vade sonu,
    spot ile viop fiyatları eşitleniyor mu ?

vade sonunda viop pozu kendiliğinden kapanıyor mu ?
    yoksa biz mi kapatıyorız?
    Vade sonunda fiyat eşitlenir. Manuel kapatmanız daha mantıklı. Eğer manuel kapatmaz iseniz vadeli kontratınız kadar hisse (1 kontrat =100 hisse) yeni vade başında fiziki teslimat yapılır. Onu hemen satmanız gerekir.
    YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Vade sonunda fiyat eşitlenir. Manuel kapatmanız daha mantıklı. Eğer manuel kapatmaz iseniz vadeli kontratınız kadar hisse (1 kontrat =100 hisse) yeni vade başında fiziki teslimat yapılır. Onu hemen satmanız gerekir.
    YTD.
    Usdtry de arbitraj yapmak istesek nasil oluyor.

5. Sn kafkaf son bir soru
    Sig kontratlar icin robotta alis satis fiyatlarina gore bu islemi kovalamak gerekiyor. Fakat bildigim kadariyla bu fiyatlar uzerinden algoya baglanamiyor. Sadece dde lino te excel ile yada anlik fiyta gore ki buda sig hissede sikinti olacaktir.

6.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Usdtry de arbitraj yapmak istesek nasil oluyor.
    Döviz bazlı arbitraj yapmadım. Sn yuji cevaplayabilir belki.

7.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Sn kafkaf son bir soru
    Sig kontratlar icin robotta alis satis fiyatlarina gore bu islemi kovalamak gerekiyor. Fakat bildigim kadariyla bu fiyatlar uzerinden algoya baglanamiyor. Sadece dde lino te excel ile yada anlik fiyta gore ki buda sig hissede sikinti olacaktir.
    Kendiniz arbitraj için robot yazabilirsiniz. Ben kendi robotumu kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Sığ hisselerde hareketler daha sert olduğu için daha yüksek getiriler elde edilebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kendiniz arbitraj için robot yazabilirsiniz. Ben kendi robotumu kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Sığ hisselerde hareketler daha sert olduğu için daha yüksek getiriler elde edilebilir.
    Sn kafkaf Sormak isteğim ideal yada matrikste alim satim fiyatlarini robota baglayabiliyor muyuz?

Sayfa 19/210 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •