Sayfa 595/1044 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Haftalık ve aylık pivot dirençlerinin üzerine çıktı fiyatlar, günlük pivot seviyeleri bu şekilde hocam.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Haftalık ve aylık pivot dirençlerinin üzerine çıktı fiyatlar, günlük pivot seviyeleri bu şekilde hocam.
    Ellerinize sağlık hocam, gün sonu nasipse fazlalık malların 1/4 ünü yada 1/3 vermiş olacağım inşallah, ben emirleri yazdım artık top onlarda

Çok agrasif olursa 1/2 si bile gidebilir, sonuçta fazlalık mal hepsi gitse dert etmem
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. BIST 2561 takip bakalım üzerine çıkabilecek mi.

4. Bu arada buğday 8 TL olmuş, diğer yemlerin fiyatını bilmiyorum onlarda uçmuştur muhtemelen, bu şartlarda 1,5 TL lik yumurta bedava sayılır
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bu arada buğday 8 TL olmuş, diğer yemlerin fiyatını bilmiyorum onlarda uçmuştur muhtemelen, bu şartlarda 1,5 TL lik yumurta bedava sayılır
    Böyle giderse kıtlık olacak artık arıcı arkadaşlar kovanları sattı bıraktılar bal işini bu işin sonu iyi değil gibi gözüküyor hocam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    yakında; una, ekmeğe zam gelir o zaman....

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Böyle giderse kıtlık olacak artık arıcı arkadaşlar kovanları sattı bıraktılar bal işini bu işin sonu iyi değil gibi gözüküyor hocam.
    Maalesef iyi değil, zaten gübre fiyatları uçunca işin rengi belli oldu aslında, gübre olmadan sebze/meyve/ürün elde etmek mümkün değil, adamlar dünyanın çivisini çıkardılar sonuçları pek iyi olmayacak gibi

8.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    yakında; una, ekmeğe zam gelir o zaman....
    Gelmez ise ayıp olur zaten.

Sayfa 595/1044 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •