Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
İsmettarhan hocam , bugün Brightstar yatırımını piyasa beğendi mi acaba diye konuşuyorduk , bugün gelen KAP haberi tam da Brightstara yarayacak bir iş.

Bu yetki belgesi ile eski telefonları takas ile alıp yeni telefon satmak kolaylaşacak. Bu da Brightstarın satışlarını çok büyük oranda arttırır.

Yatırımcıya hayırlı olsun. Güzel bayram hediyesi oldu.

Bu arada Sorpressa hocam siz de iyi tutturdunuz 14 olayını.

Güzel işlem hacmi ile 14,20 direnci de kırıldı. İnşaallah bayram sonrası yeni zirvelere de gideriz bilanço ve paynet beklentisi ile beraber.
Sevgili Emirhan Bey,

Ben cevap yazarken KAP dustu, onu koyana kadar da siz cevap yazmissiniz, benim cevabi gonderdikten sonra gordum. Vallahi zamanlama ancak bu kadar olur. Hatta burada siz daha once cep telefonu onaran yeni startup'in degerlemesi ve aldigi yatirima dikkat cekmistiniz. Simdi bunun bir yansimasi illa ki olacak.

Katiliyorum kisa vadede bilanco ve paynet kaldi. Orta / uzun vadede ise hikaye sektorun olumlu trendinin devami hakkinda daha once de fikirlerimi beyan etmistim dikey ve yatayda cok fazla firsat var. Simdi diger haberler gelsin bakalim. USD 1 altina salinir salinmaz allem edip kallem edip tekrar yukari atma cabasi var. Cok derin teknik analiz bilgim yok tabi ama gordugum kadariyla $1.30 uzerine atabilecek bir kuvvet lazim, sonrasinda fiyat aksiyonu ile haberler paralel gidebilir...