-

Originally Posted by
myfinans
Karar sonucu nasdag mezardan çıktı.
+3 şu anda.

Üstat
Bizimkiler TL için yeni ürün çıkarırlarsa o vakit tüm yabancı fonların selasını okuruz. 
Sanki yakında bomba patlayacak gibi…
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
trust06
Üstat
Bizimkiler TL için yeni ürün çıkarırlarsa o vakit tüm yabancı fonların selasını okuruz.

iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bono veya tahvil çıkarılsa dahi piyasa kendini dolar 20 lira olacak şekilde hazırladı lafları dönüyor.
-
bu GUH isimli fonu taşıma hatasını yapan var mı acaba benim gibi? AFT'nin artı 3 yaptığı gün eksi 3 yapmayı becermiş... girdiğim güne bin kez pişman oldum... ilk fırsatta kaçacağım ve bir daha bulaşmayacağım...
-

Originally Posted by
trust06
Üstat

iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim enflasyona endeksli mevduat ne zaman gelecek yakin zamanda bu ay icinde gelecek gibi gozukuyor. Bu da olmazsa superbono silahi cekilecek herhalde.
Tweet mantikli geldi.
-

Originally Posted by
istanbullu1963
bu GUH isimli fonu taşıma hatasını yapan var mı acaba benim gibi? AFT'nin artı 3 yaptığı gün eksi 3 yapmayı becermiş... girdiğim güne bin kez pişman oldum... ilk fırsatta kaçacağım ve bir daha bulaşmayacağım...
Garantinin yabancı fonlarından uzak durmak gerekiyor herhalde GUH ve MET var bende ikisi de birbirinden beter, düştükçe aldım daha da kötü oldu, ilk fırsatta az bir zararla çıkmak için bekliyorum.
-
FIL bayramdan bir gun oncesi ve su an icin en iyi hala, ancak bayram donemi icinde getiride cok geride kalmis bakalim yarin nolcak...

Originally Posted by
servetbey
MKK da fon fiyatlarina baktim, hic bir yeni deger yok. Demekki sabahi beklicez...........
-
MET diyince aklima breaking bad gelmesin mi birden...

Originally Posted by
ersunan
Garantinin yabancı fonlarından uzak durmak gerekiyor herhalde GUH ve MET var bende ikisi de birbirinden beter, düştükçe aldım daha da kötü oldu, ilk fırsatta az bir zararla çıkmak için bekliyorum.
-

Originally Posted by
servetbey
MET diyince aklima breaking bad gelmesin mi birden...
çok güzel diziydi de bizim ki acıklı türk filimlerine döndü resmen.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri