Sayfa 121/916 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 961 - 968 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Biraz gecte olsa cuma gunu bu hisseye el attim.
    Hatri sayilir sekilde kademeli olarak 3.70e kadaar da toplucam.
    Ptesi 2.80 ve 3.20 arasinda biraz daha eklemeler yapicam.
    Bu topigi sayfa 1 den itibaren okudum. 2-3 arkadas guzel yorumlamis.
    Bu tarz hisseler riski yuksek kagitlar oldugu icin temel teknik takasi guzel harmanlamak lazum.
    Temmuz ayi hareeketli saatler bekliorum. Girdigim zamani nasil solediysem ciktigim zamani da sizinle paylasicam. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
    Yaw birader cuma kapanısına gore metronun elindeki mal eksi 2 mılyon
    aldıklarının hepsini dağıttı dağıttığı yerlerdekilerını bıle sattı sadece yatortaklığında kaldı 2,300,000 ad
    aha buda kanıtı

Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    helal olsun yok cuma satmıs vs yok oyle bır sey adam tahtadan aldıgı sattı ne makbuz satısı ya bırı ıspatlasın
    İspat aşağıda bedelli sermaye yapılırken 3 ay makbuzları satamazsın diye açıklama var galiba unuttuğun bir bilgi var bagfaşta da aynısı oldu
    Makbuzların hemen hisseye dönüşmesi gerekiyor ve metro da başkasının veya kendinin makbuzlarını hisseye dönüştürdü anlandınmı kardeş aç oku bagfaştaki makbuz olayını orda herşey yazıyor bundan sonrası ne olur bilinmez fakat 5,09 a göre fibo 61,8 e göre 3,16 düzeltmesi oldu bundan sonrasını ağa bilir

4. Metro açığa sattıysa ki satmış öyle hemen bir ili güne dönüp almazlar, bekleyelim bakalım yarın ne olur

5. Pekı bu pastadakı

Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    yooo tahtatdan almadımı butun kılıt metroda yavrları vs saatı denıyodaa metro zararda degılmı su an bırı acıklarsa
    metronun 1o mılyon lot ne pekı bunuda acıkalyın 1706 306 arası takas takı son durum

6. [attach=confıg]5188[/attach]burda gorunnen 10 mılyon lot ne pekı metronu elındekı 1506 30,06 arası takas bu madem leınde lot kalmadıda bu gorunen ne
    Attached Images Attached Images

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    [attach=confıg]5188[/attach]burda gorunnen 10 mılyon lot ne pekı metronu elındekı 1506 30,06 arası takas bu madem leınde lot kalmadıda bu gorunen ne
    bu konuda son kez yazıyorum
    bırdaha yazmayacağım
    bu senın attığın görünen pasta yani 2 gun sonraki takas değil dağıtılmamış hali bak
    buda cuma gunku takas durumu metro gorunuyormu
    yok ekran dahi almadı arkasayfada atmıştım o gorunuyor elınde yani eksi 1,999,930
    tabi metro eksi diye ölecek bıtecek halimiz yok
    son sözüm yarın için çok düşerse alım fırsatı olur yükselirse satım fırsatı olur gerısını tahta yapıcısı belirler
    benden bukadar

Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

8. Metro mal sattı diyen kim ya kendi malını ya da başkasının malını 3,47 maliyetle açığa vurduklarını bunun neden yaptığını da açıkladım ky nin elindeki makbuzlar 3 temmuz da hisseye dönüşeceğinden satanı 3,16 veya pazartesi ye göre aşağıdan yakalamak için bu kağıt 3 tl de bedelli verdi ne demek bu tahta da ky makbuzları aldığı fiyattan vermesi için yapılırmış gibi cuma günkü düşüşe takılmayın bu kağıt bir haftada % 40 düştü metro açığa kendi malını sattıysa ya daha aşağıdan kapatmak için aşağı vurma şansı yüksek

Sayfa 121/916 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •