Sayfa 263/1122 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Para yemek bir kultur isidir.
    Para kazanirken kultur gerekmez ama harcarken gerekir.

Syg,
    Zengin Koca Arayan Kıza Dünyanın En Büyük Finans Şirketlerinden JP Morgan’ın CEO’su James Dimon’un Harika Cevabı!!!!

https://www.google.com/amp/s/n99.org...an-mektup/amp/

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

paranızın kıymetini bilin. keş paranın kral olduğu zamanlara gidiyoruz. aile içi miras ile ev payı almam gerekti. 400 bin gibi bir parayı eft etmek istedim. limitim yetmeyince bankaya gittim. bankada ziraat bankası hani. bir yığın soru sordular, ne alacaksınız, hangi bankaya eft yapacaksınız, vs... merkeze yazdı, arttırılması konusunda da çok umut da vermedi. ülkenin düştüğü duruma bakın.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    paranızın kıymetini bilin. keş paranın kral olduğu zamanlara gidiyoruz. aile içi miras ile ev payı almam gerekti. 400 bin gibi bir parayı eft etmek istedim. limitim yetmeyince bankaya gittim. bankada ziraat bankası hani. bir yığın soru sordular, ne alacaksınız, hangi bankaya eft yapacaksınız, vs... merkeze yazdı, arttırılması konusunda da çok umut da vermedi. ülkenin düştüğü duruma bakın.
    https://www.dw.com/tr/d%C3%B6vizdeki...-mi/a-61756248
    Aklın yolu birdir.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Kendime masallar
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Zenginler kiralar parayı işletir.parayi bir şeye yaptırmaz.hep ev satmaya çalışır insanlar.niye alsın zenginler.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Zenginler kiralar parayı işletir.parayi bir şeye yaptırmaz.hep ev satmaya çalışır insanlar.niye alsın zenginler.
    tabi tabi sabancının 2004 aldığı 22 milyon dolarlık yalı şimdi 200 milyon dolar. keşke kirada otursaymışım diyormuş erimiş parası ...
    bu zenginler ev almaz lafını kim uydurmuş.yakinen bildiğim bir kaç fabrika sahibinin ve zenginin en az 1-1,5 milyon dolarlık evleri var + gayrimenkulleri .

6. Ekşi sözlükte akıllının bir asgari ücret artsın başlığı açmış şükür ki cevap yazanların çoğu olacakların farkında bilinçlenmiş çevremde marka olmayan tüm lokantalar kapandı boş dükkanlarda 3 aydır bomboş bekliyor yapılacak asgari ücret zammı ile en düşük bağkur primi 2000 lira belki daha fazla olur çoğunluk bağkurunu ödeyemez hale gelir ihracatçı daha fazla kurda değer kaybı ister enflasyon da başka bir levele geçeriz tane ile kiraz alırız artık

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ekşi sözlükte akıllının bir asgari ücret artsın başlığı açmış şükür ki cevap yazanların çoğu olacakların farkında bilinçlenmiş çevremde marka olmayan tüm lokantalar kapandı boş dükkanlarda 3 aydır bomboş bekliyor yapılacak asgari ücret zammı ile en düşük bağkur primi 2000 lira belki daha fazla olur çoğunluk bağkurunu ödeyemez hale gelir ihracatçı daha fazla kurda değer kaybı ister enflasyon da başka bir levele geçeriz tane ile kiraz alırız artık
    Vergi, harçlar, cezalar, sgk primleri ve gss yeniden değerlendirme oranı ile artıyor. 2022 Ocak ayında uygulanan %36,20'di. Bu enflasyonla 2023 Ocakta incir ağacı dikecekler.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ekşi sözlükte akıllının bir asgari ücret artsın başlığı açmış şükür ki cevap yazanların çoğu olacakların farkında bilinçlenmiş çevremde marka olmayan tüm lokantalar kapandı boş dükkanlarda 3 aydır bomboş bekliyor yapılacak asgari ücret zammı ile en düşük bağkur primi 2000 lira belki daha fazla olur çoğunluk bağkurunu ödeyemez hale gelir ihracatçı daha fazla kurda değer kaybı ister enflasyon da başka bir levele geçeriz tane ile kiraz alırız artık
    En az %40 artış olacak diye duyum aldım. Ytd :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 263/1122 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •