Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Ben memnunum halimden. Ne kadar calisiyorsan o kadar kazaniyorsun.
En azindan ne zikkima yaradigi belli olmayan komunizmden iyidir. Tarlada ot pamuk toplayim butun gun, emegimi de baskalari yesin. Yoksa baska birsey miydi? Birisi anlatsa da ogrensek. Muahahaha. Comrade Marduk anlatiyordu ama o da kirmizi kart yedi maalesef. Okuyorsan selamlar Marduk.
Yeni nesilin, dedelerimizin diktator yaratmaktan baska ise yaramayan failed ideolojisi pek umurunda degil bence.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
At gözlüğü takan Sazanlar.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Muahahaha. Hemen icindeki commie isyan etmis!
Bir ton kapitalizmin internetinden, bilgisayarindan, telefonundan, forumundan nemalanip komunizm propagandasi yapacaginiza ne oldugunu anlatin da ogrenelim bari.
Hayatini insan gibi yasamani saglayan hersey kapitalizmden gelmis. Gelmis kapitalizme camur atiyorsun. Tamam olabilir, burda sorun yok.
Ama benim seni ciddiye almami istiyorsan once kapitalizmden nemalandiklarini keseceksin, sonra propagandani yapacaksin.
Internetten baslayacaksin, cunku bana onunla ulasiyorsun. Artik bu bedeviler gibi guvercinle mi, yoksa commieler gibi sise ile mi, her nasil oluyorsa artik... olacak.
O zaman ciddiye alirim, deger veririm. O zamana kadar ikiyuzlulukten ote birsey degil benim icin. Bu kadar net.
Yer İmleri