Originally Posted by
friendly_1980
arkadaşlar ben borsa yatırımcısıyım, coin işlerini ne bilirim, ne hayatımda alıp sattım, açıkçası apayrı bir dünya olduğu için çok derinlerine dalmak da istemem, borsayı öğrenmem bile 20 senemi aldı: ) sırf misal luna tetra gibi 1 doların altına gelen coinlere 100 lira atıp bunun tekrar 100 dolara gelmesiyle 10 bin lira kazanmayı umarak, coin sıfırlanırsa da piyango bileti almış gibi paranın yanmasına razı olarak kullanmak için icrypex hesabı açmak mantıklımıdır? (icrypex dememin sebebi investing forumlarında binance ve btctürk'e çok küfür ediyorlar donma falan çok oluyormuş galiba). sürekli kullanmayacağım için orda 1000 lira para tutmanın ek maliyeti olur mu? tabiki yatırım tavsiyesi olarak almıyorum rahat olun rehberlik edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bu işin tavsiyesi olmaz...
Sorduğunuz sorulara naçizane cevabımı vereyim...:
Bir ürünün, hizmetin, sitenin kullanıcısı ne kadar çoksa, sayısal olarak şikayetçisi de o kadar çoktur.
Burada "sayısal" hayati kelime...
"Oransal" olarak bakarsanız Binance vb büyük borsalarda şikayetçi sayısının daha az olduğu göreceksiniz.
Borsalarda kullanıcı sayısı önemli ve hatta belirleyicidir.
Borsa tecrübeniz olduğunu söylüyorsunuz...
Örnek olarak onu seçelim:
Ereğli tahtası ile Arsan tahtası bir midir?
Kademeleri aynı oranda dolu mudur?
Bunların cevabı zaten sizi borsa açısından doğru yere götürür umuyorum.
Açıkça "kendime göre düşük sermaye ile yüksek risk almak istiyorum!" demişsiniz.
1-Beklenti buysa, riski de üstleniyorsanız,
2-Kaldıraçlı işlem yapmayacaksanız,
3-Kalp sorununuz yoksa,
4-Aldığınız kararların sonucuna katlanabiliyorsanız...
BEN TAVSİYE ETMEM AMA...
EK: Bana sorsanız "pro olmayan adamın bu ortamda BTC alması bile sıkıntılı" notunu da düşeyim
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri