Sayfa 236/1195 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. Dünya çatışsın ve pimi çekilsin insanlık yok olsun uzaya bile çıkamasın orada medeniyetler kuramasın bunu mu isticez evrimde yok oluş vardır doğru ama zeki canlıların toplumların imhası spekülatif bir bilimdir

Sovyetleri yerden yere vurduğumun farkında mısınız yapısal manada sovyet tecrübesini adil refahçı ve demokratik tarzda bir sosyalist ve komunist ülke denemedi göremeyiz. O sistemde her alanda Başarıyı hedefleyen bir gayret görmediğimi ısrarla yazdım siz sovyet rüyasını neden örnek gösteriyorsunuz kötü değil fiyaskoydu o iş..
    anlamış değilim . Bir ilkel pagan mümin oldum diyince mümin olmuyor yaşaması şart nefes alması
    Sovyet rüyasına göre Kusura bakma ama avrupa 3 misli solcuydu sovyetlerden daha ilericiydi gerici olan devletçi bakıştır. devleti , burokrasi yüceltip halkı sınırlı altyapı yatırımları ve verimsiz kalitesiz üretimle kandırmaktır.bu alışkanlıkların, sosyalizmle ,komunizmle de alakası yoktur olduğunu söyleyenin derdi fikirlere özgür düşünceye çamur atmaktır. verimsiz kamu hizmeti olur mu çoğu taşere de edilmiş avrupada mesela devlet bunu memuruna yaptırırsa memur yan gelir yatar az çalışmaya gayret ederse yaptırım kuramaz devlet.
    Devletçiliğin gericiliği ve çıkmazı bu zaten.

Avrupada en azından halkçı bir özgürlük alanı vardı en azından eleştirel düşünce sosyal düşünce yaşıyordu refah ve zenginlikler verimli üretim arzu ediliyordu bunlar neden sosyalist değerler olmasın ki ayrıca devlet propagandası varsa orda adalet kavramı olamaz unutmayalım

Bilimi burada tartışmasak daha iyi pazarlar iyi istirahatler şimdiden temettücüyüm neticede emekli maaşı verecek devlete kamuya yüküm olmayacak buna mutluyum mesela islam da ne var iyiliği emret kötülükten sakın iyi akşamlar
    Son düzenleme : Deniz Ali; 14-05-2022 saat: 20:52.

Gazeteci Fatih Ergin'den Nagehan Alçı'ya açık mektup

Hiç düşündünüz mü; “Nagehan Alçı’yı ekranlarda tutan güç nedir†diye?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/o...p--541837h.htm

Diğer hanım yancılarada gelsin unutulmuyor yazılan ve yapılanlar.

Kabataş başta.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gazeteci Fatih Ergin'den Nagehan Alçı'ya açık mektup

Hiç düşündünüz mü; “Nagehan Alçı’yı ekranlarda tutan güç nedir†diye?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/o...p--541837h.htm

Diğer hanım yancılarada gelsin unutulmuyor yazılan ve yapılanlar.

Kabataş başta.
    Bu iktidar zamanında palazlandılar,ayni şekildede yok olmaya mahkumlar,esas bunlara önayak olanlarda onun ve onun gibiler suçlulular,imamoğlunun suçu olacağını sanmam,o biraz iyilik sever sert sözlerden hoşlanmaz üslubu gereği,bir kişi şiddete baş vurmayıp hoş görüden yanaysa bunu imamoğlu yüzüne gözüne bulaştırdı,zaten kılıçdaroğlu bunu belirtti,belediye başkanları kendi işlerine baksın diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Dünya çatışsın ve pimi çekilsin insanlık yok olsun uzaya bile çıkamasın orada medeniyetler kuramasın bunu mu isticez evrimde yok oluş vardır doğru ama zeki canlıların toplumların imhası spekülatif bir bilimdir

Sovyetleri yerden yere vurduğumun farkında mısınız yapısal manada sovyet tecrübesini adil refahçı ve demokratik tarzda bir sosyalist ve komunist ülke denemedi göremeyiz. O sistemde her alanda Başarıyı hedefleyen bir gayret görmediğimi ısrarla yazdım siz sovyet rüyasını neden örnek gösteriyorsunuz kötü değil fiyaskoydu o iş..
    anlamış değilim . Bir ilkel pagan mümin oldum diyince mümin olmuyor yaşaması şart nefes alması
    Sovyet rüyasına göre Kusura bakma ama avrupa 3 misli solcuydu sovyetlerden daha ilericiydi gerici olan devletçi bakıştır. devleti , burokrasi yüceltip halkı sınırlı altyapı yatırımları ve verimsiz kalitesiz üretimle kandırmaktır.bu alışkanlıkların, sosyalizmle ,komunizmle de alakası yoktur olduğunu söyleyenin derdi fikirlere özgür düşünceye çamur atmaktır. verimsiz kamu hizmeti olur mu çoğu taşere de edilmiş avrupada mesela devlet bunu memuruna yaptırırsa memur yan gelir yatar az çalışmaya gayret ederse yaptırım kuramaz devlet.
    Devletçiliğin gericiliği ve çıkmazı bu zaten.

Avrupada en azından halkçı bir özgürlük alanı vardı en azından eleştirel düşünce sosyal düşünce yaşıyordu refah ve zenginlikler verimli üretim arzu ediliyordu bunlar neden sosyalist değerler olmasın ki ayrıca devlet propagandası varsa orda adalet kavramı olamaz unutmayalım

Bilimi burada tartışmasak daha iyi pazarlar iyi istirahatler şimdiden temettücüyüm neticede emekli maaşı verecek devlete kamuya yüküm olmayacak buna mutluyum mesela islam da ne var iyiliği emret kötülükten sakın iyi akşamlar
    Zaten Avrupabirliğinin temeli madenciler birliğidir sonra geliştirimiştir,temelinde sendikacılık yatar,sendika demekte adaletten yana demek,bizdede zamanında ona benzer durum vardı kitlerde,ecevit işçileri sendikalı yaparken,savaş sonrası memurlarada söz verdi beni destekleyin sizide sendikalı yapayım dedi,gündeme ambargolar geldi memurlar yan çizdi boyunun ölçüsünü aldılar,zaten darbede sendikalar iktidarları zorladığı için bunda onunda payı var 8 sene boyunca işçilerin sözleşmeleri kısıtlandı,oda yetmez gibi dış kredi bulamayan darbeciler,zaten dışarıdada kriz vardı SSK kurumununa göz dikti,çünkü içi para doluydu,78 yılında ben yol iş federesyonunda yönetimin içindeydim 10 milyar dolar değerinde finansı mevcuttu nakit olarak,bunu evren köpeği bono karşılığı 5-10 yllığına aldı,daha doğrusu el koydu,özal başa geldi bu olmamış dedi kalanlarınada el koydu SSK battı,çünkü paraların hiç biri geri dönmedi,öza i... diyeceğim olmayacak,aldığı paraları sektöre vereceğim sektör kazanacak ülke ekonomisi şaha kalkacak dedi,olmadı o paralarda battı,SSK yetim kaldı beş parasız,hani diyorya zat by Kemal SSK'yı batırdı diye esas kimin batırdığını öğrenmiş oldunuz,bunu herzaman söyler belirtirim,bu arada darbecilerde memur olduğu için 8 sene boyunca işçinin toplu sözleşmesi imzalanmadığı bir kenara memur kısımı zehir yiyesiciler işçinin 4-5 katı maaş aldılar işçi dötü boklu işçi oldu,88 yılında özal sözleşme hakkını tekrar işçiye verdi grevler başladı istenilen paralar verilmeyince,zar zor toplu sözleşme yapıldı,özal sırıtarak işçi hakkını istemesini bilemedi diye ek zam yaptı,işçi kesimi mezarında yatmasın ikisi birden dedi,birisi sefil şekilde öldü,diğerinide oğlu para için babasını mezardan çıkardı ve mezarında yatamadı...Şimdiki zamana gelecek olursak ilk darbeyi bunu bildiği için RTE kit sendikacılığına el attı kitleri haraç,mezat sattı,çünkü sendiklar hep hükümetin başına bela olmuştur,banada şerri bulaşmasın diye hepsini lav etti,şimdi kukla sendikacılık var,sendika demek denetim demek,avrupanında temel kriterlerinde bu yatar

5. hır gür edenler.. kapakları sıkı kapatıverin..
    özgürlük! havarisi

Memento mori

2022 Eurovision şarkı yarışmasını Ukrayna kazandı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Seneye yarışmayı Ukrayna’da yaparlar artık.
    Öyle başka ülkede organize yok ama.
    Geleneği bozmasınlar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Seneye yarışmayı Ukrayna’da yaparlar artık.
    Öyle başka ülkede organize yok ama.
    Geleneği bozmasınlar.

Underground.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 236/1195 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •