Sayfa 179/425 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Nöbetçi arkadaş geldi.Hoş geldiniz gırladan bir demet yapıp sunsanızda öğrensek olmaz mı?Bekliyoruz.(Bu şekilde artan ivmeyle en az 3-5 yıl sürdürülebilir kar maksimizasyonuna sahip olanlar olsun ltf.)
    .
    Not.4.49-50-51 lerden veren ak -yapı kredi ve halk yatırıma teşekkürler.
    .
    Syg
    Sürdürülebilirlik ayrı konu. Onu es geçiyorum. Borçlu, nakit zengini ayrımını da yapmak için FD/Favök’ü de kriterlere eklerim. Banka, girişim sermayesi ve gyo’ları değerlendirme dışına alırım. Hem prospektif F/K hem de prospektif FD/Favök olarak bizden önde olan Sahol olabilir. Başkasını bulmak zor gibi. Gsdho ayarında bir kaç tane daha çok güzel şirket var ama onların da Gsdho’ya göre farklı dezavantajları var. Prospektif F/K’sı 2 altı, prospektif FD/Favök’ü 3 altı olan, gelirleri ve varlıkları büyük oranda dolar bazlı olan, aynı zamanda bir iştirakinin halka arz beklentisi olan başka hisse bulmak bence zor. Soda gitti geri gelmez ama patron yatırımcı dostu olursa Gsdho, mini Soda olabilir. Borsamızda Soda’nın eksikliği gerçekten çok hissediliyor. Soda için ucuz dolar almak gibi deniyordu, Gsdho da tam olarak bu. Bizde ekstradan Silopi Elektrik’in halka arzı gibi bir beklenti de var. Silopi Elektrik’in ne kadar önemli olduğunu anlamak için Cante’nin bu seneki finansallarına ve fiyat hareketlerine bakılabilir.

2. Topla topla Merrill Lynch BOFA.O bofa da şu lambacı ışık neci acaba.Bu kurum Işık menkulün sahibi kim bilen var mı arkadaşlar?
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Sürdürülebilirlik ayrı konu. Onu es geçiyorum. Borçlu, nakit zengini ayrımını da yapmak için FD/Favök’ü de kriterlere eklerim. Banka, girişim sermayesi ve gyo’ları değerlendirme dışına alırım. Hem prospektif F/K hem de prospektif FD/Favök olarak bizden önde olan Sahol olabilir. Başkasını bulmak zor gibi. Gsdho ayarında bir kaç tane daha çok güzel şirket var ama onların da Gsdho’ya göre farklı dezavantajları var. Prospektif F/K’sı 2 altı, prospektif FD/Favök’ü 3 altı olan, gelirleri ve varlıkları büyük oranda dolar bazlı olan, aynı zamanda bir iştirakinin halka arz beklentisi olan başka hisse bulmak bence zor.
    Sevgili Meteor78 üstadım,
    .
    Olay işte budur.Ölde ölelim vur de vuralım al de alalım.Seninle samimiyetle söylüyorum nereye hangi hisseye dersen varım.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    İMKB listesine bakarsanız görürsünüz verenler arasında city de var bolca herşey gönlünüzce olsun…
    Sevgili kardeşim her gördüğün sakallıyı hacıbaba sanma.Biz ne listeler gördük.Bir de aylık takas değişimine bakarsan 7.7 bofa,2.5 garanti satmış ama bir de alanlara bak bakalım takasta ilk 2-7 arasındaki aracı kurumlar ve de 3.8 milyon alışla iş yatırımdaki amcamı göreceksin 3.7 milyon ile yapıkredi ve 2.5 milyonla info ile karşıladılar satışı..Ben bugün iş yat daki amcamı bekliyorum.Tahminimce gelir,sazı eline alır,bir bozlak okur ve en az nötr günlük kapanışı yapar gider işine gücüne bakar.
    .
    Syg

5.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Sevgili Meteor78 üstadım,
    .
    Olay işte budur.Ölde ölelim vur de vuralım al de alalım.Seninle samimiyetle söylüyorum nereye hangi hisseye dersen varım.
    .
    Syg
    Üstad sizin hisse tercihleriniz ve alım satımlarınız benden çok iyi. Mesela sizin güzel kazandığınız Denizlili tekstil şirketini Barış Yılmaz bilanço öncesi portföyüne eklemişti. Benim gözümde veri analizi açısından bir numaradır. Benzer kokuyu almışsınız. Tüm her şeyi birlikte düşündüğümde Gsdho kadar beğendiğim tek bir hisse var. Onun dezavantajı ise hala borç ödeme aşamasında olması ve git gide etkisi azalsa da dolardaki yükselişten olumsuz etkilenmesi.

6.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Üstad sizin hisse tercihleriniz ve alım satımlarınız benden çok iyi. Mesela sizin güzel kazandığınız Denizlili tekstil şirketini Barış Yılmaz bilanço öncesi portföyüne eklemişti. Benim gözümde veri analizi açısından bir numaradır. Benzer kokuyu almışsınız. Tüm her şeyi birlikte düşündüğümde Gsdho kadar beğendiğim tek bir hisse var. Onun dezavantajı ise hala borç ödeme aşamasında olması ve git gide etkisi azalsa da dolardaki yükselişten olumsuz etkilenmesi.
    Oda egeden bir diğer tekstil şirketi olmasın sn meteor78.

7. Sayın Osman Özen'den alıntıdır:

Gsdho genel kurulundan notlarım:
    ------------------------------------------------------------------------

Temettü ve bedelsiz dagıtımı her ikisi de onaylandı.

Şirketin nakit gücü yeni kuru yük gemisi alımlarında kullanılabilir.

Resesyon endişelerine rağmen kuru yük endeksinde güncel gemi arzı durumu sebebiyle düşüş beklemiyorlar.

Filonun bir gemi haricinde genç, modern ve eco yakıt sınıflı olması nedeniyle önümüzdeki dönem gelebilecek çevre regülasyonları ve yakıt maliyetleri konularında avantajlı bir filo olduğunu düşünüyorlar.

Japonya da şu anda yapım aşamasında olan iki gemiyi seneye son çeyrek teslim diye biliyoruz normalde ama şirket seneye ikinci çeyrek yeni 2 geminin filoya katılacağını söyledi.

Kaynak: https://twitter.com/osman_ozen1
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

8.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Sayın Osman Özen'den alıntıdır:

Gsdho genel kurulundan notlarım:
    ------------------------------------------------------------------------

Temettü ve bedelsiz dagıtımı her ikisi de onaylandı.

Şirketin nakit gücü yeni kuru yük gemisi alımlarında kullanılabilir.

Resesyon endişelerine rağmen kuru yük endeksinde güncel gemi arzı durumu sebebiyle düşüş beklemiyorlar.

filonun bir gemi haricinde genç, modern ve eco yakıt sınıflı olması

nedeniyle önümüzdeki dönem gelebilecek çevre regülasyonları ve yakıt maliyetleri konularında avantajlı bir filo olduğunu düşünüyorlar

japonya da şu anda yapım aşamasında olan iki gemiyi seneye son çeyrek teslim diye biliyoruz normalde ama şirket seneye ikinci çeyrek yeni 2 geminin filoya katılacağını söyledi.
    Allah razı olsun kardeşim hem senden hem de osman beyden.
    .

Sayfa 179/425 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •