Sayfa 182/425 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku

Supramax’ta,
    Haziran vadeli 32608 dolar
    3. çeyrek vadeli 31153 dolar
    Spot ise 30336 dolar.

Handysize’da,
    Haziran vadeli 31188 dolar
    3. çeyrek vadeli 29088 dolar
    Spot ise 30006 dolar.
    Geçen hafta çarşamba günü yukarıdaki gibi bir durum vardı. Bugün ise durum aşağıdaki gibi.

Supramax’ta,
    Haziran vadeli 31296 dolar
    3. çeyrek vadeli 30245 dolar
    Spotta ise 31052 dolar

Handysize’da,
    Haziran vadeli 29875 dolar
    3. çeyrek vadeli 28808 dolar
    Spot ise 29730 dolar

2.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Geçen hafta çarşamba günü yukarıdaki gibi bir durum vardı. Bugün ise durum aşağıdaki gibi.

Supramax’ta,
    Haziran vadeli 31296 dolar
    3. çeyrek vadeli 30245 dolar
    Spotta ise 31052 dolar

Handysize’da,
    Haziran vadeli 29875 dolar
    3. çeyrek vadeli 28808 dolar
    Spot ise 29730 dolar
    Vadelilerin düşüşü yine resesyon beklentisi ile ilgili herhalde, resesyondan en fazla etkilenecek sektörlerden birinde Gsd de. O kadar iyimser olunması çok mantıklı gelmiyor bana doğrusu.

3. Arkadaşlar temettü tarihi ne zaman bilen var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Vadelilerin düşüşü yine resesyon beklentisi ile ilgili herhalde, resesyondan en fazla etkilenecek sektörlerden birinde Gsd de. O kadar iyimser olunması çok mantıklı gelmiyor bana doğrusu.
    Resesyon konusu olabilir de olmayabilir de. Ayrıca zamanlaması da önemli. Resesyonun 2023’e ertelendiğine dair düşünce de yaygın. Ama arz sıkıntısı kesin ve bu nedenle şirket, navlunların yüksek kalmasını bekliyor. Yurt dışında başka bir şirketin de sunumundaki benzer beklentileri paylaşmıştım. Ayrıca Çin tarafı kredi genişlemesinde vites yükseltti. Ekstra bir durum olmadığı sürece asıl etki Çin’den geliyor ve o taraf olumlu. Çin’in kredi genişlemesi 6 ay gecikmeli olarak navlunları etkiliyor. Zaten 3. çeyrek vadeliler çok yüksek seviyede. Ayrıca Supramax’da spotta yükseliş var. Rusya’dan kömür almayan Avrupa’nın kömür ihtiyacını Kolombiya vs’den alması da gemi ihtiyacını tetikleyecek. Benim görüşüm ilk üç çeyrek işler çok iyi gidecek gibi ve baz etkisi de lehimize. Son çeyreği ise zamanı gelince değerlendirmek gerekir. Son çeyrekte navlunlarda mevsimsel düşüş olabilir ama dolar kurundaki artış, bu düşüşü telafi edebilir. Son çeyrekte baz etkisi ise aleyhimize.
    Son düzenleme : meteor78; 26-05-2022 saat: 23:49.

5. Ya aklım almıyor bu iskontoyu.

iskonto * iskonto hatta.

Su akar yolunu bulur deyip oturuyorum yerime.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

6. Ben demiştim demek istemiyorum, tüm forumdaşlar kazanır umarım bu senette çok iyimser hayalperestlik dediğim gibi. Naçizane uyarım: her benzer bedelsiz temettü senedinde olduğu gibi bunu da önümüzdeki dönem en diplere kadar basacaklardır, ta ki bizim gibi küçükler dökülene kadar, 3 de olur 2li rakamlar bile olur aceleleri yok…kimseye tavsiye değil ama elimde senet olsa buradan çok güzel satar 3lü rakamlarda alırdım çok inancım varsa gerçi benim yok, fksı kar yapısına göre düşük değil benim naçizane görüşüm. Ytd.

7. Tmm ok kib bye

8.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Ben demiştim demek istemiyorum, tüm forumdaşlar kazanır umarım bu senette çok iyimser hayalperestlik dediğim gibi. Naçizane uyarım: her benzer bedelsiz temettü senedinde olduğu gibi bunu da önümüzdeki dönem en diplere kadar basacaklardır, ta ki bizim gibi küçükler dökülene kadar, 3 de olur 2li rakamlar bile olur aceleleri yok…kimseye tavsiye değil ama elimde senet olsa buradan çok güzel satar 3lü rakamlarda alırdım çok inancım varsa gerçi benim yok, fksı kar yapısına göre düşük değil benim naçizane görüşüm. Ytd.
    Benim görüşüm dolar bazlı çanağı yaptık, kulpu da takınca 3. çeyrek bilançosu öncesi veya sonrası dolar bazlı zirve yapmamızdır. Temel analiz lehimize, bu seneki denizcilik karı dolar bazlı olarak geçen seneyi muhtemelen geçecek, yakın zamanda olmasa bile Silopi Elektrik halka arzı her zamankinden daha yüksek ihtimal, finans tarafının karı bile 150 milyon TL’yi bulabilir. Prospektif F/K’sı 2 altı olan, nakit zengini ve dolar korumalı olan bir hisseden bahsediyoruz. Özellikle dolar koruması olması nedeniyle bu kadar ucuza benzer bir örneği de yok. Bedelsiz ve temettü de pastanın çileği oldu.

Sayfa 182/425 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •