İlk yazdığınızda hisse 4.60 civarıydı. Bu hisseyi tavandan vermeyenin buradan vermesi için Ema 8’in kırılması lazımdı. (Ema 8’in önemini Adestim üstadın paylaşımıyla zaten öğrenmiştik. Ben de birkaç kişiyle bunu konuşmuştum. Teknik analizden pek anlamam, bir arkadaş o seviye kırıldı ama elim satmaya gitmiyor demişti.) Yanlış hatırlamıyorsam Ema 8’de 4.6x seviyesindeydi. Ema 8 kırıldı/kırılacak ben olsam bu seviyelerde dikkatli olurum deseniz ya da teknik analiz bazlı bir paylaşımda bulunsanız ben asla yazdığınızda kötü niyet aramazdım. Sadece iki başlıkta ve ikisinde de olumsuz yazmanız, pazartesi günkü anlamsız düşüş ile başlığa yeni gelmeniz ve insanları satış yapmaya yönlendirmeniz, temel analiz olarak yaptığınız bence yanlış paylaşımlar (spot ve vadeli navlun fiyatlarına göre Gsdho 3. çeyrek bilançosu ile yıllıklandırılmış olarak bence 1 milyar TL karı geçer, bu da prospektif olarak 2 F/K altı demek) beni bazı konularda düşündürdü. Yanlış anlaşılmasın ben sizin düşüş söylemlerinizde haksız olacağınızı söylemiyorum, düşüş olacağı ile ilgili bu kadar emin olmanız bana ilginç geliyor.
Yer İmleri