Sayfa 60/210 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Oranlar güzel, 8 varlıkta ortalama %48 net oran ile portföyün %80 ini bağladım. Biraz da yarına kalsın.
    YTD.
    İsfin de %52-55 görünce hisse kısmında yarın için ayırdığım %20 nakti de bağladım.

Viop kısmında %30 var, hisse kısmında %70 tamamlandı.

Toplam 9 varlık oldu. Ortalama %48 in az üstünde
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. tskb 10 kademe verince
    %55.80
    yine almaya devam ettik.

%90 arbitraj olduk.

benden artık bu kadar.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 30-05-2022 saat: 16:34.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Bilgi: 02.06.2022 tarihi itibari ile BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanacaktir.

Yapı Kredi Yatırımdan gelen SMS...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bilgi: 02.06.2022 tarihi itibari ile BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanacaktir.

The winter is coming..

Game of Thrones..

6. Pardon biraz anlaşılmaz oldu gibi. Yaz ortasında kış geliyor demek mi acaba bu.. Bir şeylere hazır olmak lazım mı yani ??

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bilgi: 02.06.2022 tarihi itibari ile BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanacaktir.

olmadı şimdi....
    işin gücün yoksa teminat tamamlamaya uğraş.

diğer kurumlarda tebliğ ederler sırasıyla şu kadar diye..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Teminat ile ilgili uygulamaları buldum.
    madde:44
    altılı çizili ve koyu olan yazılar bizim en çok ilgilendiğimiz kısımlar.

Takasbank'ın viop teminatları için uygulama esasları.
    müşteri temsilcilerine bu esasları hatırlatıp nakit para yerine spot hisseleri teminat göstermek istediğimizi beyan ettiğimizde ne diyeceklerini merak ediyorum.
    Merhaba, başlığın geçmiş sayfalarını okumadan soruyorum, başlıkta yazan kişilerin tamamı zaten bu avantajı kullanmıyor mu?

VIOP teminatının %50'si BIST paylarından (BIST 30 hissesinin değerinin %85'i) oluşabilir.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Sayfa 60/210 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •